Suuntana Helsinki - suositteluni

Ohos, tässähän on kesäpäivät taas päässyt hieman vierähtämään ja bloggaus-breikkiä on kertynyt muutaman päivän verran. Torstaina käytiin kesäteatterissa, ja perjantaina töiden jälkeen suhahdettiin bussilla Helsinkiin päin! Tekemään sitä josta tulen teille tässä postauksessa kertomaan.

Eli : suuntana oli Helsinki Day Spa ja ihanan rentouttavaa päähierontaa työviikon päätteeksi. Spa sijaitsee Erottajalla, historiallisesti arvokkaassa talossa, joka on sisustettu harmoonisesti ja kauniisti nimenomaan taatakseen sen, että pääset hetkeksi ns. arjen yläpuolelle. Kirjaimellisesti myös, sillä Span hoitohuoneet ja salonki sijaitsivat toisessa kerroksessa.

PS. postaus tehty uudelleen kun katosi jostain syystä "bittiavaruuteen", ei ole aiemmin sattunut moista :O
Onneksi oli teksti tallessa!








Day Span sisustuksessa on suosittu maanläheisiä ja rentouttavia väriskaaloja, ja salonkituoleihin oli ihana mulahtaa hieronnan jälkeen, jolloin olo tunnetusti tuppaa olemaan hieman pökkeröinen, joten vedenjuonti pähkinöiden kera kupposella jasmiiniteetä ei ollut lainkaan hullumpi juttu. Siinä voi vain makoilla ja nauttia. 
Helsinki Day Spa on vuonna 2005 avattu tila ja silloin Suomen ensimmäinen kaupunki-spa. 

Kun saavut Spahan, saat kylpytakin-ja tossut joihin menet pukeutumaan tyylikkäisiin pukuhuoneisiin kaikilla puitteilla. Nautin itse hoidosta täysin rinnoin, ja sain hyviä vinkkejä siitä, miten ergonomiaa voi edesauttaa työssä ja harjoitteluita, joilla saan itse kireyttä pois.


Alakerrassa myynnissä on kattava valikoima laadukkaita ihon-ja vartalonhoitotuotteita ja kynsille myös hemmottelutuotteita ja OPI - lakkoja.
Äitini osti Akka Kappa-tuotteen virkistävää vartalosuihketta, jossa ihanan citruksinen tuoksu.









Helsinki Day Spa, Erottajakatu 4, Klaus K - designhotellin välittömässä läheisyydessä.

Suunnitelmissa oli ensin mennä hierontaan päiväsaikaan, mutta iltakin oli oiva aika rentoutumiselle, varsinkin noin perjantai-illan kunniaksi. Tämän jälkeen olikin mukavasti hieman nälkä joten matka jatkui aivan nurkan taakse voisi sanoa, jossa odotteli Tomi Björkin Bulevard Social - ravintolan antimet! Oli taas sellainen upea dining-kokemus, ja myöskin hyvin erilainen, kuin mihin on tottunut. Ravintolan ruokakulttuuri oli viety hyvin etelä-eurooppalaiseen ja välimeren tyyliin ruokia ja makuja myöten. Etikettikin oli seuraava: kaikki ruoat jaettiin pöytäseuralaisen/seuralaisten kanssa, eli alussa pitää olla yhteisymmärryksessä siitä, mitä halutaan tilata. :) Ja tämähän ei tuottanut,ainakaan meidän kohdallamme, vaikeuksia, sillä sekä valmiiksi räätälöidyt menyyt sekä A'la carte - lista oli täynnä sellaisia herkkuja, että oksat pois. 






Päädyttiin Bulevard - menyyseen, joka koostui kolmesta kalaisesta ruoasta, lisäksi kaksi pääruokaa jossa karitsaa sekä jälkkäriksi vuohenmaitojuusto - jäätelöä herkullisten vohvelikeksien höystämänä. Yhden annoksen risotto-pannu oli taivaallinen, ja kaviaari kruunasi makuelämyksen.
Ruoissa vaihtui säänöllisesti viinit, jotka oli valittu uniikisti eri ruokiin sopiviksi. Otimme tämän, sillä ruoat olivat erilaisia ja tässäkin on tärkeää, että viini on justiinsa se oikea.
Kaikki pähkinänkuoressa: Jos haluat elämyksellisen ja rentouttavan hoidon tai hoitoja ensin ylellisessä Spassa, ja sen jälkeen jatkaa aivan nurkan taakse loistavaan ravintolaan en voi muuta kuin suositella tätä pakettia! :)


Tornista sain vielä hienon kesäilta Helsingissä - valokuvan.
Matkamme jatkui Shakeriin, sillä tällä kertaa Torni oli hyvin täynnä porukkaa.
Ilta päättyi Apolloon, joten kaikkeudessaan oli pitkän kaavan mukainen ja hyvin onnistunut illanvietto! Me Porvoolaiset vain nautiskelimme.
//Nina

Kommentit