keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Monta kivaa ja yksi ei-niin-kiva


Aloitan sillä ei-niin-kivalla, sillä kukapa nyt vatsataudista pitäisi? Niinpä niin. Näin kauniissa säässä ja karmivissa kouristuksissa sujui mun kotimatka Ahvenanmaalta. Mä oon lähiaikoina, tai no tänä keväänä erityisesti, ollut mestari haalimaan itselleni kaiken maailman pöpöjä. Ja vielä kun on herkkävatsainen ihminen muuten, niin siitä ei hyvää seuraa! No, kaikkeudessaan sain nauttia reissusta 90%, vain tuo vika päivä oli vähän nihkee, mut sekin lähtöpäivä. Reissaaminen tosin tuntuu pahoinvointisena vielä tuplasti pidemmältä, vielä aluksessa ja vesillä, ei pahemmin auta asiaan :D

// the not-so-nice thing comes first : Who likes stomach viruses? I absolutely hate them.. my worst fobia. In a sunny weather it is ten times worse, and on a boat! This spring I've had many times more or less problems with my stomach: It is very sensitive, too. Well, im happy it came the last day, but nice was far from how i felt:DEilisen entertainment : mehua ja leffaa :)

Ajattelin tässä ekana esitellä vaikkapa mun Taxfree ostokset laivalta! Oon vähän laiska aloittaa mitään iltaisin varsinkaan suurta projektia, katselin meidän kuvat läpi ja siinä oli niin monta huippua että niiden pariin perehtymiseen tarvii vähän aikaa, koitan huomenna kerkii muokkailla ja julkaista sitten mitä pikimmiten!

Elikkä siirrytään niihin lähiaikojen kivoihin :

//My entertainment yesterday: juice and movie :)

I thought in this post that i show you my purchases from the cruise Tax Free. The Åland pictures is coming later, cause there's many great of them!Kotimatkalla Gracella innostui oikein toden teolla, sen verran upea ja iso oli Taxfree. Onneksi silti pystyin pysymään aisoissa enkä tehnyt mitään heräteostoksia. Ostin Percy&Reed - merkiltä hyväksi toteamaa kuivashampoota (toisinaan laiskan tukanpesijän unelma). Lisäksi hiuksiin tuo ilmettä leopardikansinen Tangle Teezer! Olisin varmaan Englannissa saannut moisen paljon halvemmalla mutta no, bongasin tuon kuvion nyt niin päätin ostaa, siskoni osti menomatkalla ja se tunne hiuksissa harjan käsittelyn jälkeen!

Vaatepuolella pyörittelin vielä Calvin Klein - laukkua, oli aika makee, ja oikeanmuotoinen vaikkapa koululaukuksi, mutta jostain syystä päätin jättää ostamatta, vaikka laukku olisi maksanut alen jälkeen joku vähän päälle 60 euroa, että ei kovin paha, mutta kun noita laukkuja kumminki on jo riittämiin :)

Ylipäänsä laivan Taxfree on alemyyntien aikaan kyllä mitä mainion shoppailijan paratiisi. Menomatkalla olin vähällä ostaa Ted Bakerin clutch-mallisen laukun, mutta senkin jätin hyllyyn :D täytyy vissiin odotella äkki-rikastumista, että voi hyvin mielin ostella vaan kaikkee kivaa :D

//On our boat back to Turku, Viking Grace, I found this Tangle Teezer I've been craving for: the one with the leo - pattern! My sister bought one on our way to Åland, and i fell in love with the effect. I also looked at a Calvin Klein bag with -40% off, for school, but this time I didn't buy. I have plenty of bags already:) Taxfree is overall a shopping paradise for quality products!

Tangle Teezer matchaa uuden Cosmon kanssa :D

//Tangle Teezer pattern matches the new Cosmo!

Taxfreestä en tällä kertaa shoppaillut kovin paljon, tai riippuu miten paljon määritellään, menomatkalla löytyi kivat Sugarfree-ballerinat kun olin etsinyt vähän uutta paria, tuntuu kun aina olisi samoissa kengissä varsinkin arkena, nämä oli jopa -40% alella ja hintaa jäi vähän päälle 20 euroa.

//This time I didn't make so many Taxfree purchases, I did though on the way to Åland find these cute ballerinas, I've been searching for some shoes for work and freetime for a while! These costed me a bit above 20 euros after -40% off.
Tänään kokkailin keittiömestarin (Eetun) säestyksellä, ruokahalut ovat palanneet tänään pikkuhiljaa, vihdoin normaaliksi ja tein tällaista dinneriä! Possun valkosipuli-yrttimarinoidut ulkofileet, herkkupastaa suolalla ja pippurilla ja tomaatti-kurkku-basilika-rucolasalaattia mozzarellapalloilla  

Nyt lenkille. Palaillaan :)

today i cooked again a long time since last, my appetite was finally back, our pet (Eetu) was helping me. Today it was time for some pork fillet, pasta salad with basil, mozzarella, cucumber and tomato 

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...