Kvällsmål och svensk kväll




Eilen torkahdin töiden jälkeen ja mietin että menisikö lenkille vielä. No tuli mentyä, pitkälle sellaiselle ja vielä saunaan, jonka jälkeen kutsuikin kunnon iltapala meikäläistä. Joskus on niin laiska mieli ettei jaksaisi millään panostaa ruokiinsa, mutta taas toisaalta ne on yleensä ne jotka maistuu kaikista parhaalle: kera vihannesten sekä vielä kyytipojaksi jotain hedelmää. Tulee sellainen annos että kuvatakin kehtaa! Ja mitä kauniimpi annos, sen mielummin syö :)

Telkkarista tulee tiistaisin kans parhaat ohjelmat/leffat: Ensin sopivasti Allsång på Skansen, joka on ehkä maailman sympaattisin ja hyvämusiikkisin tapahtuma. Ja ei siinä kaikki vaan iso syy fiiliksen luomiselle on myös Skansenin yli näkyvät jylhät Tukholman maisemat. Kyllä se vaan on niin kaunis kaupunki! Joka kesä pitäisi ehdottomasti ehtiä käymään Tukholmassa, saa nähdä tuleeko tänä kesänä mentyä, ainakin Ahvenanmaalle on suunta :) Viime vuonna Tukholmaan pääsi nopsaa kun oli puolitiessä Ahvenanmaalla.

Allsångin jälkeen on luvassa Beck - leffaa. Vaikka mä nekin olen moneen otteeseen nähnyt voi niitä enemmän kuin hyvin katsoa aina kertaalleen uudestaan.

//Yesterday i felt very lazy in the evening and even fell asleep after work, but still I decided to go out for a long walk in the evening. After this it was time for sauna, and I felt like eating a fully evening meal: containing bread with vegetables, ham and cheese and some fruit. It's rare to have the energy late in the evening to prepare something proper to eat, but it is very worth it, even taking a picture. 

Also, there is lot on the television on tuesday evenings: swedish programmes and movies, first Allsång på Skansen which i watch to listen to great music and see the beautiful views over Stockholm. I love the city, especially in summer time, should always have time to go there every summer, it is so near and easy to go by cruiseline. After Allsång på Skansen i watched a Beck-movie, which I can watch over again, they are so fantastic.

//Nina

Kommentit