keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

In the finnish nature
Mäntyharju fashion boutique in the small villageSiinä pukkaa vähän valokuvaa jälkijunassa viikonlopulta, tässä on päivät menneet vähän haipakkaa niin ei ole kerennyt päivitellä kuulumisia ollenkaan, mut nyt niitä pukkais:)

Eilinen meni synttärijuhlien merkeissä, ihan piristävää noin tiistai illan kunniaks, kesäisin ei niin väliä minä päivänä juhlii kun on valoisaa ja lämmintä myöhään iltaan. Muutenkin tuntuu että tämä kesä olisi ollut täynnä kaikkia kivoja tapahtumia: töiden avajaisia, Avanti! - konserttia, Augusti Saarinen ja vaikka mitä, sen takia kesäkuu menikin niin nopsaa !

Nauttikaamme täysillä, nyt on "vasta" heinäkuun puoliväli ja kesä parhaimmillaan. Mökkeily on nyt kyllä parasta ajanvietettä viikonloppuisin mielestäin, etenkin viime viikonloppu oli aivan mahtava: rentoilua, hyvää ruokaa,juomaa ja seuraa. Mökillä sai myös kohdata vähän haasteita kuten grillin viritys ja puusaunan tuikkaus, no vaikeuksien kautta voittoon selvittiin tyttöporukalla kaikesta, kyllä kelpasi saunoa ja grillaa! Ja kalaakin, tosin erinomaisen pientä sellaista, mutta kalaa kumminkin, tarttui siimaan! Ja välillä heräsi usko myös jostakin vonkaleesta mutta kuinkas ollakkaan: siimani oli vain juuttunut järven pohjaan... meinas onki katkee !

Saaristoon olisi lähtö 1,5 viikon päästä kun kutsuu Ahvenanmaa. Se vasta huipennus onkin!

//here's some of the pics i took this weekend at my friends summer cottage, the days just seem to fly by so I haven't had time to update what's up:) Yesterday we celebrated a garden B'day party which was nice, especially on a tuesday :) In summertime, it's nice to stay up later than normally because of the lightness and warm weather. Now is the right time to enjoy this, since the summer is at it's best. I love spending time on summer cottages over weekends - great grilled food, drinks and relaxing with great company! And even fishing, i haven't done it in ages... in 1,5 weeks we are off to Åland Islands, which im looking forward to!

Have a happy wednesday!! :)
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...