maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hand-made and tailoredEn ole aikoihin tehnyt kunnollista asukuvapostausta niin nyt oli sitten sen aika. Ne postaukset kun vie aina jonkin verran aikaa, vaatii melkeinpä puolisen päivää vapaata väsäämiseen, se näyttää helpolta heinänteolta vaan sitä se ei ole, ensin täytyy hieman suunnitella että mitä ja miten vaatekappaleita pukisi ylleen, sitten täytyy myös ottaa huomioon sääolosuhteet ja muu mukava. No kun tämä on tehty, hiukset on saatava edes jotenki edustavan näköisiksi ja meikki myöskin. Nämä ovat sellaisia pikku sivuseikkoja jotka kyllä välittyvät sitten kuvassa, vaikkei eka mieti että niillä on suurempaakaan merkitystä.

Anyway:) tässä maanantain kunniaksi puin ylleni kaapista löytyneen, self-tailored pääkallotunikan-mekon. Tein sen viime syksynä eräänä kouluprojektina ja jätin sittemmin sen Suomeen nyt kevätlukukaudeksi. Se on tarkasti mitoitettu omalle vartalolle ja tehty kieppaisemalla ja muotoilemalla sifonkihuivin (Primark) valkoisen tank-topin (myöskin yllättäen Primark) ympärille. 

Kouluprojektia varten otin kuvia prosessista ja innostuin kyllä kunnolla valmistamaan itse vaatekappaleita. Tuunaamisen ilo on paras ilo. Täytyypi nyt kesälomalla jatkaa sitä puuhastelua. 

Pinkki kynähame on H&M Divided mallistosta, leggingsit Lindex. Kello Jet Set.

//I haven't done in a while a outfit specific post so now it was time for that. It tends to take a bit of time, first prepare what to wear and how to style, and then fix the hair and make-up (small details which makes a big difference in picture post's). Today I was (am) wearing my self-tailored DIY-skullodress/tunic which i made for a project in school last fall. It is carefully tailored to fit, made from a thin shiffon scarf from Primark, lade onto a white tank top. I liked the process doing this garment.

The pink skirt is from Divided by H&M. Leggings, Lindex. Watch Jet Set.

+Nelly-news

Bongailin Nellyn sivuilla pitkästä aikaa uutuuksia ja näihin tartuin erityisesti. Rentoihin kesäpäiviin sopii täydellisesti löysähköt chino-malliset housut ja yhtä väljä ja rento yläosa. Kesäpäiviin tuo myös tyyliä näyttävän värinen mekko joka on helppo pukea ylleen. Tykkäsin ekan kuvan mekon leikkauksesta.
Kesän top notch kampanjaa shoppailemaan pääset tästä.

//Nelly.com has a lot of nice new summer fashion. By combineing casual and loose chino styled pants with a loose shirt and flats, you create a nice and relaxed summer day look. Stylish coloured dresses which are easy to wear are another great style for warm summer days. Liked the cut and shape of the first picture dress.

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...