perjantai 7. kesäkuuta 2013

Half-ready chicken pasta



Olen erilaisten pastojen luvattu ystävä, etenkin ilta-aikaan kun yleensä vatsa on siinä jamassa että huutaa jotain täyttävää :)

Herkullisen pastan tekoon ei tarvitse upottaa tunteja illastaan, kun ostaa puoliksi valmiita aineksia (laiskaa, mutta maultaan erittäin toimivaa). Tämän pastan valmistin valmiiksi grillatuista kanan fileepaloista jotka pilkoin ja paistoin minuutin pannulla lisäten hieman pippuria ja suolaa. Saman kikan tein pastalle, eli lisäsin mausteita ja ruokaöljyä pannulle makua antamaan. Ruokakerma ei ollut tarpeen, kun oli tuo maukas vuohenjuusto siinä päällä. 

I am a fan of pasta dishes, especially in evening time, when the stomach is craving for something fully. Pasta doesn't have to take ages to prepare - this delicious goat cheese penne pasta with grilled, ready to eat chicken breast pieces,was quick and easy to do. I just flavoured a bit and prepared the chicken for a minute on the pan, and added the goat cheese- the secret is to put some flavours on both the pasta and chicken to make the taste.

+Music to the friday


 Acoustic music cannot be better, when preformed by this incredible voice


And Finnish rap music just got better!

Myöhemmin luvassa taas lisää ruoka-aiheista postauksia, tässä tulee nyt niitä oikein liukuhihnalla, Porvoossa on niin monta uutta loistavaa paikkaa joita pitää testailla vuoron perään oman kokkailun lomassa!

//Later it comes again some food specific post, that's a common subject at the moment when there's so many great new places in Porvoo to test!
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...