Aurinko-lounas




Tai no, lounaita nuo ovat oikeaoppisesti, en sentään yhdellä kertaa kaikkea tuota yllänäkyvää syönyt :D mun alkuviikon lounaat auringossa ovat olleet niin herkullisia niin ajattelin jakaa vähän kuvaa täällä blogin puolella kun on tullut räppäistyä. Ylin kuva Porvoon uudesta, Vanhan kaupungin portille avatusta Zum Beispeil ravintolasta(toivonmukaan meni tavaus oikein) Eli kyseessä on lähiaikoina auennut deli ravintola, jossa tarjolla muun muassa salaatteja ja antipastoja. Päätin testata tuota kukkakaalikeittoa ja kuinka hyvää ja maukasta se olikaan - lähi-raaka-aineita käyttämällä saa tosiaan ihmeitä aikaan.

Jälkimmäisenä mun tän päivän lohiannos uusilla perunoilla, kala hipoi täydellisyyttä tai no oli se täydellistä täysin. Ja potut myös on ne vaan niin hyviä täällä Suomessa kesäisin. Tuli tuossa Juhla-Helmen terassilla istuskellessa vähän mieleen Maarianhamina, lounas täysin kuin siellä syömiäni, yhtä aurinkoista ja ihmisiä kulki ohi mukulakiviä kesäfiiliksen (ja kameran) kera !

//my this week lunch(es) has been so delicious so I decided to share some here on my blog..firstly a creamy cauliflower soup in a new restaurant at the gate of old town Porvoo, Zum Beispeil. It is a recently opened, deli restaurant, which serves for example antipastos and different delicious salads. Also, today while eating that great tasting salmon with baby potatoes at Juhla Helmi in old town, i felt like last summer in Mariehamn, it was so warm and people where walking by with a summer smile on their faces (and cameras!)


Ja kävihän sitä tässä lenkilläkin, juoksin Kokonniemen ympäri mikä on täällä Porvoossa aivan merenviivan läheisyydessä olevaa aluetta. Hellepäivien iltoina meren tuoksu yhdistettynä raikkaaseen luonnontuoksuun on ehkä parasta mitä tiedän. Vaikka olen aina ollut enemmän järvi - ihmisiä kun oma kesämökki on järvenrannalla, en voi kieltää tykkääväni myös suunnattomasti meri-ilmasta. Se piristää ja virkistää, opin sen viime vuonna koko kesän Ahvenanmaalla. Taidan mennä uudestaan tuon saman lenkin. Nyt täytyy kiiruhtaa että ehtii katsella Beck - leffaa :)

//I did run a few km this evening, nearby the sea and i could feel the summer scents of nature which i love very much: fresh grass and the cool sea wind. I used to like the lakes in Finland better, but now after last summer on Åland i learned how fantastic the sea makes you feel as well. I think i do another round in that area soon. As for now, it is movie-time:)

//Nina

Kommentit