Prestonian Sunshine




















Hellettä pukkaa!
Olen todellakin niitä ihmisyksilöitä, jotka heräävät täysin eloon silloin kun on lämmintä ja säät suosivat kympillä. Energiaa riittäisi niin sanotusti loputtomiin ja mieli on sen mukainen. Eli edustan selkeesti sitä yleisintä ihmisyksilöä, kukapa ei moisesta pitäisi! Yllä vähän kuvamateriaalia maanantailta, kun käytiin tsekkaa millainen sunshine reggae oli käynnissä isossa Avenham Park puistossa, Prestonin ylpeys, kaunein alue täällä siitä ei ole epäilystäkään.

No siellähän oli sitten ihan kunnon jamit. Dj't soittamassa, sellaisen tyylistä musaa että tuntui kuin olisi St. Tropezin huumassa ollut konsanaan (enää puuttui vaan huvijahti, muut puitteet oli kunnossa.)

Fiilis ja atmosfääri oli ihan huipussaan - tuli sellainen fiilis että onpa täällä Englannissa siistiä olla osa opiskelijakansaa. Multi-kultturelli ympäristö ja kaikki messissä nauttii auringosta pitkin päivää. Toiset heittää frisbeetä, toiset vaan loikoilevat, mutta yhdistävä tekijä on että kaikilla on hauskaa. En kyllä voinut muuta kuin nauttia. Ja keli oli kuuma kuin mikä. Mistä nämä äkkihelteet oikein tänne iskivät ? Niin paljon kuin olen manannut tämän maan huonoista sääolosuhteista, niin joudun nyt ainakin osan vetää takaisin. Tämä on ollut upeaa. Suorastaan loistava alku kesälomalle. Joka muuten alkaa vasta huomenna, mutta silti :)

Mums, potatoe mash ja (liian tuliset minun suuhuni) ribsit!

Tuo keskustan kirjasto on loistavassa valokeilassa auringonlaskussa! Toinen kaupungin jylhä ylpeys to be proud of.


Mäkkijäätelöä huiviin ! Täytyy kyllä sanoa, että näinä lähipäivinä olen kyllä monesti saannut nipistää itseäni, että ollaanko sitä saarivaltiossa taikka Espanjan helteissä. Sounds weird, but i swear it is true !

Mikä tässä on sitten se varjopuoli? Annas kun kerron, no tietenkin ampiaiset, ne karmeat helteiden mäkäräiset, lentävät sellaiset vielä kaiken hyvän lisäksi. Ja ne sattuu vielä olemaan niin aggressiivisella tuulella näin talviunilta herättyään. Jouduin pyytämään kämppistäni apuun yhden yksilön teloittamiseen tässä, sillä se oli katsokaas saapunut onnellisesti kämppäämme sisään...leijaili tuolla hallissa, eihän siinä huoneesta edes voinut poistua.. eli näin!! toivotaan että oli eka ja vika amppari tämän 1,5 viikon aikana kun tässä vielä asustan :D
Kuulaan taas :) /Nina

//Above some sunny enjoying life - pictures from monday, when we where celebrating the May Day in Avenham Park, the most beautiful area in Preston. The atmosphere was so buzzing and everyone enjoyed the good Dj music. The style of music made me feel like i'm in St. Tropez, only the luxury yaht was missing :) I don't know where these hot weathers came from or who sent them but all i can say is thank you:D i have seriously been thinking am i in Spain or where lately. It is just so hot far over 20 celcius degrees. Hopefully this will continue once it started :)

So what is the dark side of these weathers? Let me tell you.. the bee's/wasp's of course! And they are huge around here and aggressive after waking up from their winter sleep.. and here was a situation that one came into our flat, let me tell you it was far from nice... hopefully it was the first and last during my short time left here :D

Lempikappale vielä loppuun, sopii helteiseen kesäpäivään:
/one song, suites well to a warm summer day

Kommentit