torstai 9. toukokuuta 2013

Golden chain

Siinä, statement kaulakoru new in, olen nähnyt noita massiivisia kultaisia ketjukaulakoruja erinäisissä paikoissa ja nyt tänään New Lookilla pyöriessäni, kun silmiin sattui osumaan, otin ja ostin moisen itselleni. Mielestäni hurjan elegantti asuste, pieni yksityiskohta (tai ei nyt niin pieni mutta silti) piristämään asua kuin asua ja tuomaan särmää. Olen vähän huono käyttämään kultaisia koruja yleensä, suurin osa omistamistani ovat hopeaa. Tosin monien vaatteitteni kanssa tuo matchaa hyvin, kuten tuon Primarkin pitsipaidan kaverina se hipoo täydellisyyttä sillä napit tuossa ko. paidassa ovat kultareunuksiset, joten hopea ei välttis sopisikaan.

Kullan ja hopean yhdistäminen ei vain oikein uppoa mun tyylisilmään, mielestäni ne kaksi kuuluu olla erikseen. Tai mitä mieltä ovat muut? Tokihan niitä voi yhdistellä, jos on kyllin taitava niin voihan sitä saada sellaisenkin kombon näyttämään hyvältä. 

Nyt on mulla hei muuten lukuvuosi, ensimmäinen yliopistovuoteni, pulkassa, jes! Fiilis on loistava kaiken työn jälkeen. Niin loistava että ostaa täräytin tuon korun ihan varta vasten lahjaksi for myself :D Aina pieni "treat" on paikallaan, toki olisi voinut käydä hieronnassakin tai muuta, no ehkä myöhemmin. Tuntuu että niskat olisi taas enemmän tai vähemmän jumittuneet:)

//I've seen those big, golden chain necklaces here and there lately, and today while browsing what New Look had to offer that kind of caught my attention. I think it is an elegant piece of jewelry, it gives sort of an big kick to any outfit. And in my opinion can be worn for weekdays as well as party occassions. Im kind of more of a silver jewelry person, so it is a nice change to buy something golden. And with that lace shirt from Primark i worn today, that necklace is pretty much perfect. In my opinion, combining silver and gold does not work, or what do you think? 

Today was by the way my last day at uni for year one. So in other words the holidays just started! I feel so good. That buyment was sort of an award after all the hard work :)

+ quickly notes

Muistuttaisin Nellyn Toukobileet kampanjasta, joka tarkoittaa ilmaista toimitusta ja vaihtoa yli 50 € tilauksen tehdessä. Tuossa yllä pari ihanaa pitsiunelmaa uutukaisista, sähkönsininen mekko on aika käheä jos multa kysytään ja jos olet enemmän paita+housut tyyppiä niin koralli peplumtoppi sopii täydellisesti moniin kesän juhlallisuuksiin. Shoppailemaan Nellylle pääset tästä.

//Nelly.com has now a campaign, with free shipping for orders over 50€ as well as free change. The electric blue dress is just gorgeous, as well as the coral top, if you are more of a shirt+pants combinating person.

+ blogin muuttoon liittyen nopeaa infoa / quick information about the blog moving

Elikkä, on käynyt ilmi ettei kaikki selaimet tue niitä mun Rantapallolle kirjoittamiani tekstejä jotka siirtyi muuton myötä tänne bloggerin puolelle. Tai ainakin epäilen että jos näet vain valkoiset ruudut kuvien sijasta, se johtunee Explorer - tai muusta selaimesta jotka eivät jostain syystä tue mun siirrettyjä tekstejä. Koska en ole kovin tekninen ihminen en tiedä mitä tulisi tehdä että saan ne näkyviin, joten suosittelen selaamaan blogia Google Chromella jos mahdollista niin kuvat pitäisi näkyä. Aina näihin blogin siirtoihin liittyy jotain häikkää :( pahoittelen suuresi häiriötä!

//so it has been brought to my attention that the text's which i imported here from Rantapallo/Wordpress doesn't show properly with some browsers, mainly Internet Explorer. So if you see my previous post pictures as white squares with a red cross in the corner try to browse the blog with Google Chrome and see if the pictures appears that way. This is a very unfortunate situation, and i don't know how to fix it since im not a technical person as i told before :( sorry about the issue !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...