perjantai 5. huhtikuuta 2013

Two weeks of sunshine

   
Olá amigos! Buenos tardes/noches!

Espana, i will be coming back for you, that's a sure thing to say!

Yllä muutama syy siihen, miksen ole ollut ensimmäisenä tietokoneen ääressä kahteen viikkoon, moni on ehkä jo ehtinyt miettimään että minne se on hävinnyt (tai sitten ei) ;D

Mutta jokatapauksessa täällä ollaan, palattu tämänhetkisille koti-konnuille eli toisinsanoen in other words sumujen saarelle...ainiin pilkahti tuossa aurinkokin ja piti oikein silmiään hieraista että näinkö tosiaan, no nyt taas painui tutusti pilveen eli ei hätää että olis hieno sää:D

Espanja ja datailu ei vain mun mielipiteeni silmissä kulje käsi kädessä, siksi on tullut lomailtua täältäkin. Siellä huomaa elämää tietokoneen ulkopuolellakin, voi sanoa :D Siellä on mun mielestä säilynyt se "aidon elämän ote", eli ollaan enemmän humanistisia kuin virtuaalisia ;) seurustellaan, käydään ulkona syömässä ja kävelyillä, jutellaan, ollaan toistensa seurassa=aitoja juttuja. Hurjan tärkeitä ylläpitää elämän hyvän olon kannalta:)

Ekana viikkona tuli kutakuinkin rentouduttua ja kierreltyä lähialueita lenkkien merkeissä, otettua aurinkoa ja syötyä hyvin (rakastan isolla R:llä espanjalaista ruokaa. Kaikki raaka-aineet niin tuoreita ja maukkaita etenkin vihannekset ja hedelmät) :) Plussaa myös näkyvästä siisteydestä jokapuolella. Ravintoloissa, kaupoissa, kaikkialla.

Tokalla viikolla tuli rundailtua vähän lähellä ja kauempanakin autolla, eli yllä vain minimaalinen murto-osa kaikista räpsimistä kuvista, niitä tulossa mielin määrin lisää kuten aina yleensä reissujen jälkeen: muun muassa tämän viikkoiselta mahtavalta Zenia boulevard-ostarilta (euroopan parhaimpia sellaisia, kyseessä shopping village) ja Altean kreikkalaistyylisestä pikkukaupungista. Eli paljon mukavaa tulossa, wait for it :)

Mikä teki tästä kyseisestä lomasta niin mahtavan? Olen käynyt Torreviejassa viidesti aiemmin, tämä oli huikeimmasta päästä ja nyt puhutaan ihan kaikista tekemistäni matkoista kautta aikain.

Syy yksi : sumun keskeltä yhdestä maailman pimeimmästä kolkasta saapuminen yhteen maailman kirkkaimmista; kahdeksi viikoksi! oikein silmille oli totuttelemista parina ekana päivänä!

Syy kaksi : Uusien paikkojen näkeminen, kiersimme vuokra-autolla lähiseutua pohjoiseen päin ja views where breathtaking..koko matkan läpi :) ja sen lisäksi tein mahtavia löytöjä Zeniassa, ja kävimme myös piipahtamassa suosituilla Torren pelto-markkinoilla:)

Syy kolme : Puolitoista vuotta pääsi vierähtää sitten viime kerran tuolla mitä mainioimmassa paikassa (?!) :) olen käynyt vuosina 2008-2011 ainakin kerran vuodessa espanjassa. Ennätys oli kolme kertaa yhden vuoden aikana :D ja nyt viime vuonna en lainkaan. So that's why it's so amazing!!

Nyt oikein mukavaa viikonloppua, joka mun osalta menee muun muassa projektia työstäessä, yksi kuuluisa deadline kolkuttaa jo ovelle ensi viikon alussa..nähdään taas:) /Nina

//i am back from my Spain holiday! Being on the computer and on holiday in a place such as Spain is not going together in my opinion so that's why i haven't been updating my blog :) I've been in Torrevieja at least 5 times before (i have lost the countance..) :) and this one was absolutely one of the best. Two weeks in sun, doing a daytrip to Altea and Zenia boulevard shopping paradise to name two, and the fact that i haven't been there in the past 1,5 years makes it even more exciting. I love everything about Spain! Brightness, tidyness, the happy people. More pictures (lots of pictures..like always after long holidays) is coming up later on :)

2 kommenttia:

  1. Tackar! ja har massor mer, int too ja ba 800 bilder.. :D
    de e myky kiva på komand altså;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...