tiistai 30. huhtikuuta 2013

Spring outside, soon summer


Näin keväisissä asuissa sitä on viihtynyt lähiaikoina! Siinä muutama kokonaisuus, en viitsi vaate vaatteelta selittää mitä päällä oli mutta suurin osa on Espanjan matkalta löydettyä! Alakollaasin syvän koralli paita on Zarasta, sekin mistä muualtakaan kuin Zenia Boulevardilta, jäi vissiin aiemmin esittelemättä. Tosi hyvä ostos, materiaali on pehmeää ja vähän silkkisen tuntuista, siitä tuli heti lempi - paitapusero.

Täällä on nyt jo sen verran lämmin, että tänään tarkenee vaikka bleiserissä. Oon kumminkin huomannut, että tämä kesän tulo on suunnilleen samoissa kun Suomen puolella - täällä säät lämpenee suht. hitaasti, ja uskoisin, että ainakin pohjois-Englannissa kesät ovat aika samoissa lämpölukemissa kuin Suomessakin.

2013-04-26 13.24.38 2013-04-30 12.08.25

Mums, Maltesers ice cream in sun, ja yläkuvassa kiva aurinkovarjo mainostus, täällä tykätään ruotsalaisesta sidusta!

Ja sitten vikaksi : tulin toivottaa alunperin kaikille oikein hauskaa VAPPUA!

Sitähän nyt tosiaan pukkaa tulemaan, täällähän sekin on normipäivä, no ehkä löytyy kansainvälinen jengi ihmisiä jotka haluu sitä täällä viettää, ainakin Saksassa on samantyylinen juhlallisuus. Olisi kaameaa olla vappuaattona vaan himas, kun tietää miten iso juhla se on Suomen puolella :D ei muuta kuin klara vappen, everyone :)

/it has been beautiful sunny days lately, which allows you to wear all the spring clothes! It is May on wednesday, that in my opinion is already almost summer time! I've noticed, that the summer comes here approximately the same time as in Finland, in other words, a bit slow :)

I also wish all the finnish people, and everyone who celebrates it a happy first of May celebration (May Day):D, so in other words, Walpurgis night!Viime vuoden vappujuhlintaa ja brunssia Porvoon El Albassa ! ♥

Always in my memories!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...