torstai 11. huhtikuuta 2013

River Island available at Nelly

river1 river2 river3 river4 river5 river6


Upea editorial sarja, ja upea brändi mahtavalle webshopille!


Sellainen paketti saadaan kasaan, kun River Island meets Nelly. Viimeksi eilen kääntelin kyseisessä liikkeessä täällä Prestonissa upeita kevään uutuuksia, tosiaan vaan kääntelin kun shopping kiintiö meni kutakuinkin täyteen tältä erää jo Espanjassa :)


Tykkäsin tuosta rennosta tyylistä, mitä tuo koko kuvasarja tarjoaa. Rentoa ja urheilullista! Huomasin samaa muotia espanjassa joka toisessa liikkeessä, mitä väljemmät vaatteet, sen parempi, ja tämähän on ilouutinen niin ei sitten tarvitse kulkea kireissä vaatteissa kun rentous ja simppelit linjat on se joka puhuu tänä keväänä/kesänä ;)


Pääset katsomaan editorialin kokonaisuudessaan ja shoppailemaan River Islandia affiliate-kumppani Nellylle tästä.


Sain myös tehtyä postauksen Espanja-kuvamateriaalia, pian niitä on luvassa, ei siitä ole kuin viikko kun palasin ja nyt pikkuhiljaa rupee kuvia pukkaa :D tässä tosiaan sen verran kiirettä pitää koulun suunnalta, aina tulee jotain uutta, nyt on 5 deadlinea vireellä seuraavan kolmen viikon aikana :) no kun vain iisisti ottaa niin hyvin kaikki mennöö. Tänään ennakoin erästä tehtävää varten trendejä Asokselle vuodelle 2014, jännää 8)


tässä muuten eräs ruokavinkki,salin jälkeen-iltapala:


IMG_1217


Tein eilen jotain hyvin ravitsevaa ja maukasta: keitetty kananmuna, kirsikkatomaattia, mozzarellaa, parsakaalia, kukkakaalia, philadelphiaa. Ravitsemusterapeutti kyllä hymyilisi tämän nähdessään, oli tosi maukas ja hyvin vatsan täyttävä annos!


//first commercial news, british River Island meets Nelly.com with a collection available now in Finland, love the casual and sporty style in the editorial pictures. Second my dish yesterday, a after-gym edition, a cooked egg, mozzarella cheese and cherry tomatoes, cauliflower and broccoli and some philadelphia cream cheese. Delicious and nutritious:) Some pictures from Spain is soon coming up, I've been mostly just working on my school deadline briefs, they take much of time :)


See you around! /Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...