tiistai 9. huhtikuuta 2013

Opintojen parissa

IMG_1216

 

blogbilder 13 part 21-001

laukku new in - Mango, paita Shana - Espanja, huivi Torren markkinoilta

Tuossa hieman sneak peek peilin kautta mitä uutta sitä löytyi Espanjasta :) Täytyy oikein pyhittää sitten postaus kaikille uutuuksille kun saan kuvat laitettua kasaan. Spain-maisemakuviakin tulee myös pikkuhiljaa, nyt olen ollut tiiviisti opintojen parissa kolme päivää peräkanaa, kova rutistus kun on huomenna työn palautus, aina yhtä helpottava etappi se kun valmiit työt on kasassa silmien edessä ja huone siivottuna paperisilpusta!

Ainiin, eka kuva on vähän hämmentävä, voin kertoa että kyse on spray-liimasta jonka tänään ostin, pointtina oli osoittaa kuvan kautta se onnellisuus jonka koin nähtyäni miten hyvä ostos tuo tuote olikaan! Eli ns. "hyvät kaupat" senkun jatkuu, ei sen puoleen että aina aiemmin olisin ollut todella pettynyt kaikkeen löytämääni (:D) mutta nyt on vain tullut tehntyä sellaisia nappiostoksia lähiaikoina :) Ostin ekaa kertaa tuota spray liimaa, opettaja aiemmin tällä lukukaudella suositteli sitä ja voi minua etten ole ostanut aiemmin, tuo on kuin taikaa tai hyvää unta, paperi vain liukui siihen esittely-alustan päälle! Ajattelin että this has to be magic..ei tuota kyl turhaan ole kehuttu, alussa olin vähän skeptinen kun tuo lopputyön liimaus on aina yhtä tricky thing to do ja yksi heilaus nii voi olla homma pielessä, vaan ei tällä kertaa, oikeaoppisilla välineillä se kyllä sujuu! Meillä on aina yksi ainut A3 kokoinen työ joka tehdään illustratorilla/photoshopilla ja liimataan siihen päälle yhtenäisenä, eli siinä saa kyl olla kieli keskellä suuta 8)

+ voi perseensuti

IMG_1195

En tullut tänne vain ja ainostaan hehkuttamaan, you see, harmillista kyllä mun toinen rakas tennari hajosi käsiin kirjaimellisesti (tapahtui jo espanjassa) eli vaikka Primark tavara usein positiivisesti yllättääkin, voi niissä huonokin laatu olla halvan hinnan takia...olen nyt kulkenut rikkinäisellä kun nuo on yksinkertaisesti mun suosikit number one!! täytyy vissiin mennä paikanpäälle kysyy voinko saada yhden kengän veloituksetta :D

Hyvää viikonalkua! /Nina

(tässä on päivätkin jotenkin ihan sekaisin työtahdin ansiosta, eilen ei missään nimessä ollut rentoa sunnuntaifiilistä;D no samapa tuo periaattees:)

//above a bit on sneak peek to what i found in Spain and have been wearing lately, mostly in the library working on my assignment which is due in tomorrow. I also bought another great new thing: spray-glue! Was super happy with how it turned out to be, altough i was a bit sceptic first since i haven't tried it before. Now i have to say - final work handling has never been this quick. So it was a great one to try out! And another not so nice thing, the favourite Primark sneakers with a broken zipper these days, well i suppose that not all Primark stuff has that great quality..have to go and buy one new shoe:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...