maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mid seasonal favourites

kollaasi2 kollaasi3 kollaasi4 kollaasi1


Nellyn Mid season sale on ollut jo käynnissä ainakin viikon, mutta nyt vasta ehdin katsastaa sitä hieman tarkemmin. Tuossa yllä siis pitemmittä puheitta omat suosikit! Nyt saa edullisesti kenkiä, noi spike - tyyliset on mun mielestä tosi asenne - jalkineet, korallinvärisinä menee hyvin kesäkauteen. Friis&Companyn raikas kesälaukku (alin kollaasi oikea nurkka) on nyt hyvässä alennuksessa, sopii hyvin kesän menoihin.


Tokavikan kollaasin boyfriend malliset farkut näyttää tosi laadukkailta, ja sitä varmasti ovatkin kun hinta ennen alennusta on yli 200 €, kyseessä Nolita Elvis Pants. Boyfriend malli on edelleen muodikas, ja retro - wash efektillä vielä entistä enemmän.


Ekan kollaasin korallinvärinen/kirjava silkkibomberi on todella upea, sekin vähän päälle 20 € alennuksen kera. Nellyn Mid Season sale antimia pääset katselee tästä!


Alkava viikko on koulussa varmaan vuoden hektisin, no niin on ollut nämä pari edellistäkin ei sen puoleen, working under pressure, no sitten koittaa kesä, uskomatonta ajatella että vuosi vetää viimeisiään, juurihan minä tänne saavuin :D aika tosiaan menee äkkii kun on hauskaa, kohta ne kolme yliopistovuottani ovat ohitse! Tähän vuoteen on mahtunut niin paljon kaikkea uutta ja jännittävää. Vaikka ulkomailla asuminen ei aina olekaan helppoa, se on kaiken hauskan lisäksi myös sopeutumista ja erilaisten juttujen hyväksymistä,mutta, on se kaikin puolin kyllä niin kasvattava kokemus. Muuta en voi sanoa!


Opiskelut ovat osoittautuneet nappvalinnaksi myöskin. Enemmän omaa juttua saisi kyllä etsiä, tämä on juuri sopiva miksaus mun mielenkiinnon aiheita ja opiskelu - metoditkin ovat tehokkaat,uudenaikaiset ja tulevaisuuteen linkitetyt. En osannut yhtään kuvitella viime syksynä mihin paikkaan olen tulossa. Se oli ehkä elämäni jännittävin päivä. Nyt tuntuu siltä, että tämä paikka on ollut osa mun elämää ties kuinka kauan :D


// Nelly.com mid season sale favourties. At the moment there are great sales in  summer - style clothings and accessories. 


Next week will be very busy in school, almost the most hectic this year, well so has been the two passed weeks as well. Unbelievable, that it is so soon summer! I figure that it was only yesterday i arrived.. soon the three uni-years are over, it will go so fast. This passed year has offered me so much new and exciting things. But on the other hand, living abroad is also about coming along in a different atmosphere than home, and settling in, but in general it is nothing but a growing up experience, that's all i can say. Last autumn, the day i arrived to this island, was the most nervous day of my life. But as for now, it feels like this place has been a part of my life forever :D


liver


Liverpool last September, two weeks after arriving to Preston


See you around ! /Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...