lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ja taas on perjantai

IMG_1474IMG_1484
IMG_1485 IMG_1486 IMG_1487 IMG_1489 IMG_1492 IMG_1498 IMG_1502 IMG_1505


muoti


Jollain muulla sama fiilis ?


Eli sellainen, että miten tämä on siis mahdollista, taas perjantai. Mulla se menee nyt melkein äärettömyyksiin: asia on kuulkaa niin että lähes luulen näkeväni unta kokoajan siitä että nyt on perjantai, eli en elä enään todellisuudessa lainkaan:D


No okei nyt loppu craptalk,pointtina vaan, että minne nämä viikot kaikkoaa, kuin kankkulan kaivoon suorastaan. Nyt on kyllä myös sen verran töitä etten yhtään kyllä ihmettele että päivät lentää. Juuri äsken tuli tehtyä 7 tuntia pyöreesti putkeen koulutöitä. Luulen että kaikki opiskelijat tosin voivat yhtyä puheisiini, kaikki me olemme samassa veneessä tässä loppurutistuksessa:)


Anyway, laitan tähän reissupostausten väliin muotia käsittelevän jutun vaihteeksi, ja vähän kuulumisiakin. Eli keskiviikko meni ylläolevissa kuvissa näkyvässä muotinäytöksessä, jonka oli järjestänyt Fashion Promotion - oppilaat meidän koulusta. Näytös esitteli kevään/kesän Debenhams muotia. Ja oli siellä toki skumppatarjoilukin, kuten muotiriennoissa yleensä 8)


/i can't believe it is another friday again, can somebody explain where these weeks fly... it is weekend all the time:D The workload is so huge now so in fact i don't wonder where the weeks go. Above and beneath some pictures from a fashionshow at Debenhams, Preston this week, which was organized by our uni Fashion Promotion students. It represented Debenhams fashion for spring/summer.


IMG_1512 IMG_1514


IMG_1519


Eilen käytiin hankkimassa/kasaamassa asut meidän stailaus-kuvauksia varten,sitten vielä toviksi jos toiseksi kirjastoon työstää toista tehtävää ja leikkelee sketchbook - materiaalia.. ja tänään siitä sitten "to be continued". Illalla kyllä ajatteli että huh onpa tässä sängyssä mukava loikoilla :D


/yesterday we went to collect our outfits for our Styling photoshoot coming up in only 1,5 weeks. Today i continued working on a sketchbook. Yesterday i was just lying in bed the evening, could not do anything after the long day:D


2013-04-19 19.10.02 2013-04-19 19.10.17 2013-04-19 19.10.20


Katsokaa mitä tässä näkyy! Oikein häikäisee ilta-aurinko, tuli kuvattua vähän kevätotoksia matkalla kauppaan :D Viime vuonna tein muistaakseni samoihin aikoihin Porvoosta sellaisen "springflowers" kirjoitelman, no tänä vuonna tuli Prestonin kukkaset, kyllä se kevät vaan piristää kummasti!


Ei muuta tältä erää kuin hyvää viikonloppua! Mulla se menee työskennellessä sekä Manchesterin vierailulla, mullekin mukavan turistinen elämys, ei ole joulun jälkeen tullut käytyä :)


//took a few spring pictures outside, the flowers are pretty and the weather as well! I made a post about springflowers in my hometown last year around these times, now it was Preston flowers, then :) That's all i had for this time, happy weekend, which in my case goes in Manchester and working a bit more :)


//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...