keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Deep coral from Lefties

IMG_1140 IMG_1141 IMG_1143


Tänään sanottiin ennätysmonta kertaa mulle että "oletpa sä ruskea". Puoliksi kiitos menee tälle syvän korallille neuleelle, johon pukeuduin, sillä tämähän värinä syventää mukavasti rusketusta. Löysin sen Zenia Boulevardin Lefties - myymälästä. Oli muuten taas niin loistava kauppa! Espanjassa en ole vähään aikaan bongannut uusia retail myymälöitä, tässä taas yksi ennalta tuntematon yksilö, ja hyvin loistava sellainen. Lefties toimii Zara - brändin alla, ja on kyllä huippukivaa vaatetta täynnä,toinen toistaan kivempia ja hieman erilaisen/uniikin näköisiä vaatekappaleita ja hyvin edulliseen (opiskelija-ystävälliseen) hintaan. Tuo neule oli muistaakseni 15,90€.


/today i wore this deep coral new in sweater, which made people say "wow you look tanned" a lot more than usual. This is something i found at Zenia Boulevard shopping village in Spain, from a store named Lefties. A completely new retail store for me, have not visited it before. It is in association with the Zara brand and the difference is more contemporary, and also affordable fashion. That sweater was 15,90€.


IMG_1146 IMG_1144


Tuossa toinen ostos, babypink biker voisi sanoa, niin ikään Lefties-liikkeestä ja Zenian ostosparatiisista, johon tänään tarkeni pukeutua ekaa tai oikeastaan tokaa kertaa, lämpölukemat olivat nähkääs ihan tuolla +12 asteessa! Edelleen täällä tosin riivaa sellainen pahus kuin kova tuuli, vaikka keli muuten olisi miten superia... no Atlantti pirulainen kun on ihan tuossa vieressä, niin tuskin se tuuli täältä koskaan mihinkään häviää, taitaa pysyä mukana ainiaan .. :)


/today i also got the chance wear this new founding, a babypink-biker you could call it. Still, here in northern England is the problem called too windy, even though the weather would be very warm.


IMG_1151


IMG_1204


Ja sitten vielä tämä liike, joka tuli mulle täytenä uutuutena Zenian visiitin yhteydessä. Kyseessä hyvin paljon Bershkan tyylinen liike Shana, niin ikään ain niin ihanan edulliset hinnat ja upeat vaatteet, etenkin arkeen (ylläolevassa kuvassa valkoinen paita on sieltä, koralli toppi löytyi Blancosta, vanhasta ja tutusta suosikkiliikkeestä Espanjassa) :) Miksei Blancoa tule muuten Suomeen? Se vois kyllä tulla...onhan siellä ollut Zara ja Mango iät ja ajat. Voisi laajentaa Espanjaista retail - valikoimaa Suomeen, ainakin meikäläisen tyylisilmää ilahduttaa sen maan vaatevalikoima kovasti, upea minimalistisuus ja "less is more" asenne vaatteissa. Ilahduttaa sen verran, että teen tällä hetkellä koko Visual Merchandising projektini täysin niiden varassa, ja siinä on kyllä tarpeeksi materiaalia saada oikein hyvä ikkuna kasaan.


/Shana, another new retail i found at Zenia Boulevard, also very nice, contemporary and affordable,and very comfort clothings, i noticed. Lots of basics, in other words. I was wondering why there is not more Spanish retails in Finland, i really like the style they have there in all clothings, very minimalistic and less is more - attitude. I've got lots of inspiration for my visual merchandising project in school from Spain.


shana


IMG_1138


Bershkasta sailor henkiset vapaa-ajan shortsit, venaa vielä kesää tuossa!


/Bershka sailor inspired striped shorts, still waiting for summer weathers


+Mangoa ja kaupungilta löydettyä


IMG_0500 IMG_0508 IMG_0509
IMG_0515


Tuossa kaksi nudea kivaa löytöä kaupungilta Torresta. Vietimme siellä yhden päivän shoppaillen, oli just sopiva päivä moiseen hupiin kun oli sellainen puolipilvinen, hieman tuulinen eikä läkähdyttävän kuuma päivä. Kengät on liikkeestä en-muista-nimeä, oli pieni ja edullinen kauppa jossa hyvin laadukkaita kenkiä suhteessa niiden hintaan, nuo oli 15€ :) Laukku oli niin makee että se oli melkein kynsin hampain hankittava, ja mikä parasta, OVH'sta lähti sen verran pois että sen hinta jäi alle 3o€.


/went one day shopping to Torrevieja citycentre and above something i bought there. The shoes where from a small shoe factory, Spain has the good thing about shoes that you find very good quality and also beautiful ones for a low price. And that Mango bag.. was craving for it to be honest, and the price drop from the original made me sure, this one i will have.


IMG_0543


Nya skor on the road! En pahemmin Englannissa käytä korkoja joten sai vähän keskittyä kun noissa tallusteli menemään 8)


+pitkästä aikaa biisiä


Kuuntelen musaa lähes päivittäin, tässä yksi joka soi tällä hetkellä aika paljonkin. Kysymys; miten kaikki missä Nate Ruess vaikuttaa edes hieman, muuttuu mestariteokseksi? Tämäkin uskomattoman kaunis kappale. Varsinkin hänen soolokohdat:) click image to enter


//a song to the end, which has been on my playlist a while:)


nate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...