perjantai 12. huhtikuuta 2013

Back to where i startedYllä erittäin nopea tiivistelmä, in other words transformation: yläkuva meikä vuonna 2011 syksyllä, blogin aloitettuani, ja alakuva puolestaan räppäisty viime viikolla Altean-reissulla Espanjassa!

Siinä ei tosin ollut kaikki, mitä minulla oli sydämellä. Kuten tekstin otsikko ehkä vihjaakin, minun on tullut aika sanoa Rantapallolle hyvästit ja siirtyä taas takaisin yksityiselle alustalle, back to where i first started, bloggeriin!

Eli, puolen vuoden bloggailun jälkeen Rantapallolla, koin, että vaikka yhteistyö jossain määrin on blogilleni sopiva, niin ei kumminkaan täysin. Haluan kirjoitella vapaasti kaikesta, lähinnähän blogi käsittelee muotia kun sitä alaa opiskelenkin. Vaikka toki täälläkin voin kirjoitella kaikesta, koin, että bloggerilla se oli vapaampaa; Rantapallo kun on matkailumedia niin tuntuu välillä aiheesta poikkeavista jutuista kirjoittaessa siltä, että olisi parempi kirjoitella jossain muualla, kun mun blogi on tällainen arkinen muoti - lifestyle pläjäys vähän kaikkea, as you know. :)

Olen innoissani muuttamassa takaisin, saan blogista täten hyvin persoonallisen sekä oman kädenjäljen tapaisen joka on tärkeää, sen verran aikaa laitan bloggaamiselle ja ulkoasun muokkaamiselle.
Toivottavasti kaikki ymmärtävät ja jaksavat siirtyä takaisin seuraamaan minua sinne styledbynina.blogspot.com sivustolle! ;)

En tarkalleen osaa sanoa minä päivänä siirto tapahtuu, mutta lähiaikoina kumminkin, ajattelin infota jo tässä vaiheessa niin tiedätte missä mennään:)

/I've decided to continue blogging from now on independently again, as i did before, maybe many of you english reader's didn't follow me yet back then and remeber me best from here. Now i have however decided to go back to where i first started, hope you will enjoy following me on styledbynina.blogspot.com ;) don't know the exact day for the transfer, but it will soon happen. i thought i will inform you already :)

Tässä vielä vähän materiaalia Espanjasta! a spanish silent beach-walk day, siellä ei ihan vielä ollut sesonki ehtinyt alkaa sillä viikolla kun saavuin. Kuvasin matkalla La Matan rannalle myös vähän espanjalaisia korkealla mäellä olevia taloja. Aivan huippu-upeita ilmestyksiä kontrasteineen ja viihtyisine pihoineen. Mun mielestä Espanja on yksi parhaita ja taiteellisimpia paikkoja ottaa oikein hyviä valokuvia.

/here's some of the spain-pictures, a silent beach walk in spain, the season for tourism had not completely started the week i arrived. I also took some pictures of spanish hill-houses on the way, they are just way too beautiful with the cosy garden's and contrasts in colours. I think Spain is one of the most artistic places to go to take some really nice photography.Ja lenkki päätty Cruzcampoon :) haha!

/and the exercising ended with a Cruzcampo:)

Hyvää viikonloppua /have a happy weekend !

xx, Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...