Chicken-pesto-yogurtpasta

IMG_9802
IMG_9806 IMG_9807

Noniin, tänään sitä tuli käytyä muiden muassa paistinpannuostoksilla ja tarttui sitä mukaan muutakin, jota esittelen seuraavan kerran, nyt halusin pyhittää tämän artikkelin ruoalle, nimittäin täälle täyteläiselle pasta-aterialle, jonka tänään valmistin! Sen verran harvinaislaatuisia ovat ruoka-oikein oikiset siis ruokapostaukset nykyään täällä blogissa.

Elikkäs: tein pesto-broileri-kreikkalainen jugurtti pastaa. Tässä tulee pitemmittä puheitta resepti, joka on nopea ja helppo, kuten pastaruoat yleensä:

- kanan rintafileitä tuoreina/maustamattomina,kokonaisina tai valmiina suikaleina (en näiltä huudeilta löytänyt suikaloituja, tiedä sitten missä piilevät)

- Italian pestokastiketta - basilikamausteinen (mulla Sacla Italia)

- fusilli - pastaa

- kreikkalaista maustamatonta jugurttia

- Apetina - valmiit fetakuutiot

- suolaa ja pippuria

IMG_9811

Eikun kanat paistumaan pannulle, suolat ja pippurit sekaan maun mukaan, pastat samalla kiehumaan, sitten eikun lautasta alle, pestokastiketta ja kreikkalaista jugurttia loraus päälle ja myöskin fetaa. Ready! Kuten näkyy, tämä on aika puoliksi valmis jo kun onnistuu löytämään oikeat raaka-aineet:)

Koska tykkään kokata, oli tämä ehkä koko Englanti-aikani kohokohta tässä opiskelijaboksissani, päätinkin tässä että nyt lähtee ruokavalio remonttiin, ei enään noita niin nähtyjä pakastekauneuksia, ei tosiaan, vaan enemmän tuorelihaa ja vihanneksia, kun kyllä niitä täältä saa vaikka ei mitenkään mielettömästi, mutta niin kauan kun on lista mukana ja löytää tarvittavat raaka-aineet niin hyvin menee:) Sillä itse alusta alkaen valmistettu annos voittaa maultaan kaiken muun, vaikka aikaa siihen uppoaakin enemmän, mutta on sen arvoista.

Seuraavaksi aion kokeilla myös näitä pannareita,proteiini-light-suklaapannarit:

[caption id="attachment_3603" align="aligncenter" width="486"]chocopan kuva/picture Dashingdish.com[/caption]

Happy friday evening!! /Nina

/i decided to share a recepie here on my blog for a change, made this delicious chicken-pesto and greek yogurt pasta today. All you need is 2 chicken breast's, fusilli pasta, greek yougurt, apetina feta cubes, italian pestosauce and salt/pepper. Grill the chicken on a pan, and boil the pasta at the same time. Finally pour it on a pasta-plate and add a bit of the pesto and the yougurt on the portion, and also the fetas. Ready, this is very easy.

I love cooking, so this was probably the best dish i made during my time in England. I decided to buy more fresh raw materials in the future-not just the frozen ones. Next time i try also those pancakes above!

Kommentit