Sport sunday

m4


bowl

 

bowwl


bowl3 bowl4

Tämän päivän asu, sunnuntaina sitä ollaan usein rennolla vaatetuksella liikenteessä, kun harvemmin on mitään suurempaa menoa. Tuo oli päivän lenkkiasu. Ja sopiva sporttitakki ottaen huomioon ensi yön Super Bowlin, vaikka tuo onkin baseball takki eikä jenkkifutarin 8) Sekä housut (Bershka) että takki (H&M) on suunnilleen parin vuoden takaisia ostoksia, jotka kyllä säilyy aina suosikki-kotivaatteina. Vihreä paita on Zarasta.


Something new from Mulberry:


shoes bags2 bags uusi2 uusi5



Ääh, designer jutut on vain niin hienoja, niitä on kiva katsella aina välillä. Mulla on Twitterissä lista kaikkia kivoja merkkejä, jotka sitten ilmoittelevat aina kun uutta tulee mallistoihin. Tässä siis Mulberry Spring-kokoelmaa, ja pirteitä värejä tosiaan taas tulee kun kevättä kohden mennään, persikkaa ja limetinvihreää. Bayswater on vaan niin makea laukku ettei muusta väliä! Ja kevät on parasta aikaa kun taas tulee nuo juicy-värit liikkeisiin.


Twitteristä puheenollen, siellä kävi eilen kova Putous kuhina, ei tosiaan ole enää montaa viikkoa ohjelmaa jäljellä. Ja kyllä, seuraan sitä joka viikko katsomosta täältä käsin, niin loistava ohjelma että pakko nähdä!


Nyt syömään franskisar, so long :) /Nina


// today has been a sporty sunday, or well not too sporty but sundays are often days when you wear something chill. And a good outfit with the jacket now before Super Bowl, though that's a baseball version 8) above some of my Mulberry spring-collection favourites, which they tweeted about recently. Lovely peach and lime colours. Spring is a awesome time when all the juicy colours comes again!

Kommentit