Kevätuutta metsästämme



En tarkoita drinksuja tällä kertaa (;) oli pakko laittaa jokin mood-picture tuohon alkuun, viime vuoden maaliskuinen sellainen, kun botskilla seilasimme Tallinnan puolelle. Oli kyllä niin mahtavaa kun kevät kolkutti ovelle!

MUTTA, sitten päästäänkin pointtiin: eli kevät tosiaan kolkutteleekin ja maaliskuu jo kahden viikon päässä, eli ei todellakaan olla kaukana noista kevätauringonpaisteista! Oli aikaa katsella hieman affiliate-nettishoppeja ja kasasin yhteen stuff that might interest you :)

Hiljattain päivitetty87


Katselin Bubbleroomia vaihteeksi, heillä on erittäin pirteitä uutuuksia Spring Room-osiossa, kannattaa ottaa tarkempi katsaus. Tuossa yllä vähän samantyylisiä tennareita joita olen ikkunashoppaillut lähiaikoina (kyllä, opiskelijana täytyy tehdä tätä aina aika-ajoin sitten tulee vaan entistä vihaisemmaks.) :D Eli ekat mustat on aikalailla favouritet. Sporttiset tennarit kun on kauden trendien kärjessä. Bubbleroomin kenkävalikoimaan ja uutuuksiin tästä.


Hiljattain päivitetty88Nudenvärinen takki on kauden ykkösostos, joko bomber - tai parkamalli on erityisen trendikäs!

kevätkollage1

kevätkollage2

Nellyllä oli paljon uutta ja sitä piti oikeastaan alunperin tulla infoamaan, eli ilmaiset toimituskulut alkoi eilen 14. helmikuuta ja jatkuu aina 28. helmikuuta asti, eli melkein pari viikkoa aikaa laittaa tilausta menemään ja suunnitella niitä kevätostoksia hyvissä ajoin:)Yläkollaasissa kevätuutuuksien ja viimeksi saapuneiden omat mekkosuosikit ja vähän asusteita taiteilin siihen sivuun. Ainakin tuo liila Steve Maddenin laukku oli aika pirteä ja muutenkin nuo kaikki merkin laukkuvärit. Kaikkiin uutuuksiin pääset tästä!

Nuden korkkarit ovat alennuksessa täällä, kuten myös alakollaasin sininen mekko , kirjava bomber takki alle 30 € ja Jofaman punainen bikerliivi.

Hauskaa päivänjatkoa! Palailen myöhemmin hieman ystävänpäivä-illan kuvien kanssa, kun saan siirrettyä koneelle, nyt puolestaan sali kutsuu, ekaa kertaa tällä viikolla, tosin niin hektinen on ollut ettei oikeen mihinkään väliin ole sitä saannut laitettua:) /Nina

//above a lot of new springstuff from affiliate-partners Bubbleroom and Nelly.com. I think when we are halfway in february already, so now is the right time to start planning and maybe buying a pair of new spring sneakers or a nice dress! Now, have a nice day, and i be back with some pics from yesterday later, now it's gymtime! -Nina

Kommentit