Blazer H.T.W ?

htw
shorts


Hola! Elikkäs, how to wear a blazer like this..?


1. With shorts..


Hiljattain päivitetty79 Hiljattain päivitetty78


2. with skirt.


Tai 3. Onko kysymys turha ja vastaus selvä:) en tiedä, tänään olisi tosiaan ollut personal stylistille käyttöä kun pukeuduin Primarkilta ostamaani mustavalkoraita-bleiseriin. (Kyllä, aivan oikein, vaikka olen stylistiksi kouluttautunut, tuli tuossa kyllä tänka på-tilanne, että kumman valita, shortsit vai hame) ;P Toki housut tai farkut olisi ollut ratkaisu pulmaan oitis, mutta halusin tuoda esiin erilaisen tavan pukea maskuliininen bleiseri.


Periaatteessa molemmat nuo ylläolevat menee. Shortsit saisi tosin olla vähän "kovempaa" ja istuvampaa kangasta, sillä muuten voi tulla vähän roikkuva ja pussimainen vaikutelma, kun tuo bleiseri on kumminkin aika asiallinen asu. Toisaalta shortsit tekee asusta rennomman. Sanotaan että casual ja rentoon päivään/kouluun ehkä shortsit, ja enemmän "viralliseen" tapaamiseen hame, se luo sellaista business/toimistolook-vaikutelmaa.


Koko tämän asukriisin takana taitaa olla se että en vaan ole tottunut bleisereihin. Mulla on niitä ehkä kaks tai kolme, en tiiä miten mun H&M babypinkki bleiseri on aina helppo pukea kaiken kanssa ja sopii hameen kaveriksi? siinä taitaa olla eri leikkaus kuin tässä uudessa ja myöskin se, ettei se ole yhtä maskuliinisen värinen kuin tämä.. tavallaan sellainen resort-ja  rennon värinen vaate on aina helpompi pukea ja soveltaa! Tiesin jo kun tuon bleiserin hankin, että aika erilainen väriltään kun mun muut vaatteet, vaikka ostoslistalla on kauan jo ollut jokin kiva mustavalko-jutska.


blazer



Lisäksi bleiseri on ns. herkästi väärin puettavissa oleva vaate- sen takia niille on usein säännöt, miten kuuluu pukea että näyttää nuorekkaalta ja elegantilta. Toivottavasti vinkeistä oli apua, vaikka olin itsekin niin sanotusti tuuliajolla:D


//above some styles how to wear a classic blazer. To be honest i was struggling with it a bit today, wore that black n' white-one the first time and didn't know rather to put shorts or a skirt. Of course pants or jeans would have been the solution immediately, but i wanted to show different ways to wear it. So i figured out that shorts might be a casual and relaxed way to wear it, and the pencil skirt a more professional way, for example to the office or job interview. The reason for the dress-up problem was probaby the fact that i don't own so many blazers, but once you learn how to wear, you get ready quicker.


Tässä vielä pari esimerkkiä (pakko oli Googlata, etten tehnyt a big fool of myself näillä vinkeilläin;D)







[caption id="" align="alignnone" width="600"] kuvat Google-haku[/caption]

Kuten näkyy, bleiserin voi pukea loppupeleissä monella eri tapaa, se vaan vaatii vähän sitä perehtymistä ja reeniä (jos ei ole tottunut, niinkuin meikäläinen) :)


Että sellaista tänään! Nyt kohtapuolin synttäri-illalliselle, työntäyteisen koulutyö-päivän jälkeen, työstän tällä hetkellä kahta leikekirjaa samanaikaisesti. Onneksi saa hyvin materiaalia kasaan, kun tekee vähän kerrallaan.


/ a blazer can be worn in many ways, as you see, it just takes a little bit of focusing on how to put outfits together. Now, i am soon off to a birthday dinner, after working on my two sketchbook project's today. It's going well, when doing a bit at time. :)


Hyvää alkuviikkoa! /Nina

Kommentit