Some phonepictures and other stuff

Hyvää lauantaita :)

Olen kyllä uskomattoman laiska laittaa tänne valokuvia mun kännykästä, aina välillä kun avaan mun phone-gallery-kansion katon että mähän olen räpsinyt siellä täällä tällaisia instagram-style snapshots, mutta harmillisesti vain harva tai ei mikään niistä päädy tänne blogiin..syynä se että järkkäri ottaa yksinkertaisesti parhaimman laatuiset kuvat kuin mun tuo vanha mini-samsung (pitäisi kyllä hommata uusi mutta mulla on periaatteena että niin kauan kuin toimii niin pidän) ja myöskin se, että kuvien siirto ei ole nopeimmasta päästä tuolla ohjelmalla. Anyway siis, tässä muutama phone-pic jonka olen lähiaikoina räpsinyt;

[caption id="attachment_2560" align="aligncenter" width="730"] helsinki-airport[/caption]



[caption id="attachment_2561" align="aligncenter" width="730"] Copenhagen airport,ainiin tuota paitaa en ole vielä esitellyt, uusin retrojuttu, esittely tulossa:)[/caption]









Eilen käytiin siis taas vähän Preston-rundilla, nyt tiesi paikat niin oli myös tietoinen kaupungin parhaasta cupkake-paikasta eli Strictly Cupkakes.. :) Mulla tuossa Maltesers-cupkake (terveisiä vaan siskolle joka kovasti tykkäsi kyseisistä karkeista) ;) oli todella hyvänmakuinen ei voi muuta sanoa. Mun kaveri ottaa täräytti Kinder Bueno-variantin, ja sekin ihan mielettömän hyvää.. ja tietenkin afternoon tea.

Tämän jälkeen pyrähdettiin parissa liikkeessä, Topshopissa oli taas niin paljon kivaa mutten ostanut mitään, ei ollut oikein shoppingbuugi ja myös siksi että tavallaan oltiin liikkeessä ulkona vellovaa myrskytuulta pako-reissulla, en vain ymmärrä,nyt tulee taas avautuminen säästä, mutta miten täällä pohjois- Englannissa on aina kelit potenssiin kymmenen pahempia kuin muualla maailmassa..? :D tell me that... annas kun selitän: eilen tuuli suoraan päin näköä vaakatasossa, ja mitä taivaalta tuli: vesi-lumimössöä, jotain välimaastoa, ainoa oikeaoppinen takki olisi ollut metrin pituinen huppu-takki jota en valitettavasti tuonut mukanani kun luulin tulevani "lämpimään" englantiin mutta toisin kävi, täällähän on talvi... :D tottakai saarella tuulee aina enemmän, unohtelen sen kokoajan, joten tuulihan on toki pistävää ja kovaa...

/above some phone-pictures i haven't published yet, im very lazy with this since i always forget my pictures i've taken with the phone.. :) so, theres Strictly Cupkakes from yesterday, i took the Maltesers-one, very nice. My friend took the Kinder Bueno, which was great as well. After this we went to 2 shops to hide from the storm outside..the weather here is always so crazy , it's like ten times worse than anywhere else in the world, the wind is so sticky (of course,it's an island..) but anyway. It was windy and snowy..not good!





Preston yesterday!

Anyway, ilta jatkui vielä portugalilaisessa ravintolassa, missä sai itse koota annoksensa- nam, kyllä täällä vain raflaruoka on niin hyvää, kun löytää noita kansainvälisiäkin paikkoja!

/we went also to a portugese restaurant for dinner, you could collect your dish yourself, very nice food, i like the restaurant food around here especially the international ones.





Lautaselta löytyy chicken wings 5 kappaletta, sekä appetizer-variantit keskellä: spicy rice, mashed potatoe, tavallista sekä coleslaw-salaattia. Koko tämä oli 8£/per henkilö, eli sisältäen päävariantin sekä kaksi kyytipoikaa.

/i took 5 chicken wings, and the appetizers was mashed potatoe,spicy rice, regular and coleslaw salad. This dish was 8£ and included the main food and two appetizers.



Ja vielä: art gallery-kierros, jossa esillä museossa meidän koulun taideoppilaiden tekemiä veistoksia. Oli kyllä uskomattoman upeita töitä saatu aikaan!

Vauhdikkaasti on Englanti-päivät menneet, saa nähdä jospa olisi inspistä mennä salille tässä viikonlopun aikana; sitä ei taas tiedä, miten paljon ylipäänsä ehtii käymään kun koulu pärähtää käyntiin! Kerron lisää meidän kursseista heti kun saan lisää tietoa, tällä hetkellä tiedän vain kurssien nimet (uudet: fashion illustration, fash. promotion sekä trends within lifestyle brands) josta toi vika kuullostaa todella mielenkiintoiselta!

/we went also to a art-show, which was representing the work from our school students, very nice paintings. The england days has gone very fast, we are going to have 3 fashion courses this spring (fash. illustration, fashion promotion and trends within lifestyle brands) which sounds very interesting. more about the courses later when i get more info:)

Take care now- bye bye then! (vielä:en voi muuta kuin iloita tästä wireless-nettiyhteydestä täällä, aiemmin Suomessa kuin tein postauksia niin netti katkes noin 5 kertaa ainakin sen aikana, ja pahin on et joutu kirjoittaa paljon uudelleen kun ei saannut tallennettua tekstiäkään välissä.. )

Ja PS. muistakaa käydä matkamessuilla siellä!Vielä huominen aikaa käydä bongaa esim.äkkilähtöä lämpimään, Suomessakin kuulemma kiristynyt pakkanen sen verran;)



//Nina

 

Kommentit