Ordning&reda

ordning1

ordining2

Mistä tietää olevansa liian kiiireinen? (tai ihan vaan laiska..you never know..)

Eli, sen tietää siitä, kun  joutuu etsimään aamuisin koruja ja meikkejä ja tähän menee siten tuhoton määrä aikaa. Viimeksi eilen aamulla tuskailin kun kaikki haluamat meikit oli tietty pudonneet pohjimmalle pussukassa: tuossa yllä ratkaisu, eli huulimeikit mustassa, siveltimet VS-pinkissä pussissa ja muut siinä isoimmassa. Huokasin kyllä onnesta tänä aamuna, kun säästin valehtelematta minuutteja kun kaikki oli paikallaan! (kyllä, jo minuutti mun aamussa on pelastava sillä silloin mennään kirjaimellisesti minuuttiaikataululla, en ole tottunut aikaisiin aamuherätyksiin viime lukukauden aikana:D)

No, tuossa eilen illalla pistin radion soimaan ja oiken perinpohjin aloin käymään läpi tuota mun korukätköä. Lopputuloksena tongin läpi viittä eri korupussukkaa, joista tein yhtä sun toista löytöä. Ja jos joku ei tiennyt, niin omistan erinäisen määrän koruja, sen selvempää juttua ei ole kun tuota kasaa katsoo:

KORUT1 KORUT2

Ja asiahan on näin ,että Suomessa mulla on vielä osa mun koruista eli ei kannata luulla että tuossa on kaikki.. miten ihmeessä mulla sitten on noita niin paljon? vastaus on helppo: korut on niin kauniita, etteihän niitä suinkaan tule pois heitettyä vaan ne kaikki vanhimmatkin säilytetään. Voisin pistää kyllä pystyyn korupajan vielä joskus elämässäni, ei mikään huono idea. Mun koruista saisi varmaan ihan Bijou Birgitte-tyylisen myymälän:D

Ihminen huomaa, kun oikein levittää omaisuutensa kirjaimellisesti lattialle, kuinka paljon hän jotakin tiettyä omistaa. Näinhän se on, paitsi että kuinka usein oikeastaan levitämmekään tavaroitamme ja oikein tutkiskelemme niitä ajan kanssa? Niinpä, ei ihan päivittäin sanoisinko. Omaisuuttahan suurimmalla osalla meistä on - toiset kerää tietämättään (tai tietoisesti) esim. sukkia, toiset kenkiä, toiset kauneudenhoitotuotteita - kaikilla meillä taitaa olla jokin tietty juttu joka eritoten kiinnostaa. Suosittelen kaikkia (ennenkuin säntäät ostoksille) katsomaan ensin, mitä kaikkea sulta jo löytyy. Saatat yllättyä. Niinkuin minä tein katsellessani koruvaltamertani.

Nykymaailmassa ostaminen käy hyvinkin helposti. Periaattessa uuden ostaminen on tänä päivänä se joka puhuu - harvemmin katsellaan, että oi, eihän mun tarvi ostaa tätä neuletta kun multa jo löytyy neuleita. Ei, ei me suinkaan niin ajatella, ennemminkin: multa ei vielä löydy TÄMÄN VÄRISTÄ neuletta. Siksi menen ostamaan tuon.

PS. jos haluatte,voisin tehdä korupostauksen erikseen mun suosikkikoruista tuosta kasasta, sillä ne on nyt ordiningissa. Olen laittanut pussit siten, että random/harvemmin käyttämät korut ovat yhessä, päivittäiskorut kahdessa ja kellot erinäisessä pussukassa.


// i have figured out really how much jewellry i own by spreading them out on my floor. Yes, i have quite a few things in my purses. Why do i own so much of jewellry? because, they are simply so beautiful so i store away them all, you just don't throw away beautiful bracelet's, right? i have always been the jewellry kind of girl. I think everybody has a certain thing they collect without or by knowing what it is- my advice is then to see for yourself next time before you go shopping: do i really need something new or do i aldready have the stuff in my storage? You might be suprised.


ordining3


Tänään: aloittelin hieman mietiskelemään koulujuttua ja brändejä. Tuon (paikallisen) Finrexinin voimalla, sillä flunssa on tainnut ottaa valtansa nyt, tosiaan taisin olla vähän liian kapinoiva tätä Englannin säätä kohtaan.. täällähän on kylmä siis!! Myöskin eilen käppäiltiin illalla paikasta A paikkaan B, joka ehkä voi myös vaikuttaa, jos ei ole tarpeeksi paksua huivia..

/struggling with a coming cold, i can feel, i might have underestimated the coldness in England, which is very cold at the moment. Also yesterday we were out for quite a long time in the evening, which can be the reason if you don't wear a proper scarf..

2012-08-08 13.51.05


Random-juttu: puhuttiin eilen Suomesta ja keskuudessa oli yksi jyväskyläläinen, tuli puhetta lämpötiloista ja sanoin että etelässä on lämpimämpää ja vertasin sitten Porvoota suomen rivieraksi! ei ehkä ihan täysin näin ole näreet, mutta kansainvälisille täytyy promota Suomea parhaalla mahdollisella tavalla ( niin voivat sitten pettyä kun ei se ehkä ihan riviera ollutkaan) :D

/yesterday we where comparing the weather-differences in middle and southern Finland,there was a finn in the gang as well, i was telling that my hometown is warmer and it is like Finlands riviera:D tried to make it sound cool so that when the people come for a visit they can see as a dissapointment that it's not exactly riviera:D

Päivän asu:

Hiljattain päivitetty61


Leggings from Primark, jumper from BikBok /swe, dress from Topshop & tube scarf from Gina Tricot


Have a good thursday one!


/Nina

Kommentit