Klippa håret





 

Päätin eilen hetken mielijohteesta ottaa tuumasta toimeen ja leikata latvat omin käsin (vaikka nyt kaukana kampaajan taidoista olen). Hiukset oli todella takkuuntuvat ja monta senttiä latvoista ritisi kun otti niitä käteen, eli se on kyllä tarpeeksi hälyttävä merkki että jotain on tehtävä.

Otin osio osiolta tukkaa eteen, ja leikkasin märillä hiussaksilla varovasti vähän kerrallaan, että ei olisi tapahtunut mitään katastrofeja kun ikinä ei tiedä. Laitoin välillä hiukset takas taakse ja tsekkasin että menee suoraan. Tämän jälkeen vielä laitoin hiusöljyä siloitukseen ja suoristin suoristusraudalla. Ja lopputulos oli melko hyvä! Ei tietenkään sama kuin kampaajalla, mutta tuli hiuksista paljon silkkisemmän tuntuiset ja sai suurimman osan kaksihaaraisista pois.

/i suddenly decided to cut my damaged ends from my hair myself, they where in such a bad condition. I cutted section by section and took the hair towards to the front. i carefully cutted just in small amount's at time to avoid disasters. At the end, i finished with hair-oil to make it smooth and styled the hair with a straightener. I'm obviously not a hairdresser, but got to say i'm pretty happy with the result! At least my hair feels a little bit softer than before..



 



 

 

 

[caption id="attachment_2211" align="alignleft" width="730"] keskiviikko asu: Paita American Apparel / toppi Mango / koru ikivanha can't remember / burgundyhousut Pieces (sain näköjään kaupanpäälle lamppu-silinterinkin päähän:)[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 



+hieman katsetta kevääseen

/a little view to springtime



Uusi vuosihan tunnetusti siirtää vähän automaattisesti katsetta kevääseen, ainakin allekirjoittaneen mielestä. En tiedä miten, mutta tuntuu jollain tavalla joka vuosi, että joulukuussa kevät on pirun kaukainen visio vain, mutta kas kummaa; heti kun vuosi vaihtuu ja mennään tammikuun puolelle, alkaa jo suunnittelemaan ja miettimään vimmatusti jopa kesän suunnitelmia.. :D vähän kummaa vaikka ei se sinänsä lähellä ole, mutta kyllä se kevät sieltä lujaa tuloaan tekee ja päivätkin pitenee ja kirkastuu (ja niin tapahtuu mielellekin) 8)

Sama pätee muotijuttuihin, lokakuussa ei ihan vielä tule mieleen kevään trendit, mutta viimeistään nyt tammikuussa alemyyntien jälkimainingeissa kun liikkeisiin tulee kaikkia kivoja kevätkuteita. Tuli mieleen noista mun burgundyhousuista ja Pieces-osastosta Forumin Onlyssa, että kirkkaan väriset housut olisi kevään hankintalistalla. Muutenkin alemyynneissä kannattaa katsoa jospa löytyisi jotain kevyempää tai keväisempää väriä, niin on jo jotain varastossa tulevaa kautta ajatellen, vaikka tottakai sitä on hauskin ostaa new in-juttua. Tuossa yllä pari kivaa vaihtoehtoja, merensiniset ja aprikoosit housut! Kaksi väriä, jotka palaavat kevät toisensa jälkeen muotiin. Kolmas on auringonkeltainen. Nuo kollaasien housut ovat vielä samat jotka omistan, ne on korkeaavyötäröiset ja vetskari takana. Täytyy sanoa,että mukavempia housuja saa etsiä!Mun lempparihousuiksi nousee yleensä sellaiset treggings/farkku-välimaastoa olevat, ei liian kireät mutta kumminkin istuvat pöksyt. Kaikki Nelly-housut pääset tsekkaa tästä.

/i recently have started already looking a bit on spring trends, ant these bright-colorful pants seems to return to fashion every year! It's funny how you still in christmas time feel that the spring is such far away, but as soon as the year turns to January  you start to plan all the spring stuff... what to buy for new season, and also, make some plans for spring and summer (i do this already, yes!) and also now when the days are getting brighter also the feeling is more sheered up. You can find more spring-inspiration of pants on Nelly website here!

+Spring-style shoes with the pants



Nellyn kengistä kokosin vähän keveämpää kollaasia, sen verran venailee kevään tuloa että vähän optimistisesti jo keventää kenkäfiilstä 8) Parasta on, että melkein kaikki noista (paitsi ylärivi toka-ja kolmas pari) ovat vielä aleosastolta löydetty! Nellyn juhlakenkien aleostastoa kokonaisuudessaan pääset kyräilemään tästä.

/here's some spring/summerstyle shoes i collected together in the summer-feeling, and best of all most of them are on sale now!(except the second and third pair on first row) Check out the whole sale-shoes-collection on Nelly.com here.

Esittelen jossakin vaiheessa tämänpäiväisiä Itis-ostoksia ja lisää kevätväriä, sen verran voin sanoa että helkkarin hyvät alet oli, ainakin H&M'llä, Zarassa ja Mangossa.

/i show in some post todays sale-founds from Helsinki mall Itis, i can say already that there was great saleshopping opportunities, especially at H&M,Zara and Mango.

Hauskaa viikonjatkoa!

(jeah, bai the wei, Styled By Nina has now 50 fans on Facebook, cheers for that:)

Become a fan here:)

/Nina

Kommentit