Hello there sushi

sushi

Mitä tapahtuu, näkyykö yllä tosiaan sushi-lautanen? Never seen before!

Eli, tänään oli taas aika maistella sitä hyvää sushilautasta, josta olenkin varmaan kerran jos pari tällä blogissa mainostellutkin. Noita myydään siis ihan ruokakauppojen valmisruoka-välipalahyllyssä, ja en tiedä mutta maistuu aina vaan niin helkkarin hyvälle. Koulun ravintolassa kävin ennen yleensä, senkin listan olen kolunnut jo läpi melkein tuplakierroksen verran eli nykyisin nappaan usein mukaan lounaan ja tulen himaan syömään päivällä. Ja messissä tietty sipsipussi... fatness is coming slowly:D täytyy muistaa jumpata täällä säännöllisesti, tuo on nääs aika yleistä että lounaaseen sisältyy sipsipussi tai jotain muuta epäterveellistä, meal deal kuuluu: juoma, ruoka ja sipsipussi, joten ei sitä sinnekään voi jättää:D

//here's the original sushiplate that i love and usually buy as a snack during the schoolday, they are sold in regular grocery-shops in the meal-stoll. That sushi is always so good! I also buy a small bag of crisps as a part of the meal-deal, so the fatness comes slowly:D i have to remember to go to the gym regulary while im here, since that crisp-bag is common here when it's a part of the deal.

Ainiin, asut alkuviikolta, maanantai/tiistai:

[caption id="attachment_2724" align="alignleft" width="730"]Hiljattain päivitetty71 sweater NELLY - skirt GT[/caption]

 

[caption id="attachment_2730" align="alignleft" width="730"]Hiljattain päivitetty73 shoes PRIMARK - bag TED BAKER - pants PIECES - blouse VILA - watch vintage[/caption]

Tänään oli pitkä päivä koulussa, tosin kurssit on niin mielenkiintoisia että voisin istua siellä vuorokauden ympäri..:) (ei ehkä täysin näin ole näreet mutta melkeinpä)

Tehdään tiistaisin siis Brands Promotion kurssia aamusalla ja iltapäivällä lounarin jälkeen jatkuu meno Trends within lifestyle brands-kurssin parissa aina iltapäiväviiteen. Tuo promotion on ihan mielettömän hyvä. Kokoajan pää pursuu ideoita ja niitä sitten tulee printtailla netistä researchin merkeissä, ja lopulta tehdä se blogi ja vielä oma käyntikorttikin. Näistä jutskista kerron enemmän sitten, kun olen päässyt kunnolla vauhtiin, nichen olen jo löytänyt. Trends within lifestyle-brands kurssissa tehdään värianalyyseja, se on vähän haastavampi mutta onneksi on kunnon perehdytykset illustratorin ja photoshopin käyttöön. Ensi viikolla tulee yrittäjä luennoitsemaan.

Huomenna fashion illustration, mikä on myös kiva ja luova kurssi. Kyllä se piirtäminenkin taipuu ja siitä voi olla tulevaisuudessa hyötyä jos suunnittelee tai muuta. :) tää koko koulutus, Fashion Entrepreneurship, on täysin tulevaisuus-fokusoiva eli tällä pystyy spottaamaan juttuja, ns. markkina-aukkoja (haha.. gaps in the market:) joita voi lähteä ehkä tulevaisuudessa työstämään!

/tuesdays are long days in school, in the morning fashion promotion, which is very interesting, you put down your brand ideas in a sketchbook and later on we do the blog. I tell more about the studies when i get more particular things. In trends within lifestyle brands we do colour analyses, it's good to get tutorials in photoshop and illustrator-usage. Tomorrow we have the fashion illustration course, which is creative and fun too, as the whole study-degree in my opinion: very future-focused and innovative.

Yksi biisivalinta, Rihanna tekee aika-ajoin hyviä biisejä:

rihanna

Kivaa illanjatkoa!!

xx Nina

Kommentit