Favourite outfits,autumn

Kävin yhtenä päivänä kun oli vähän ylimääräistä aikaa läpi mun koko viime syksyn Prestonkuvia. (siis excluding kaikki reissukuvat:ja siltikin niitä oli joku 1500..) että on tullut räpsittyä fotoa jos toista! Nyt kehitin England 2013 kansion ja saa nähä paljon siellä on tämän lukukauden jälkeen kuvia.. vaikka eihän sitä tiedä tuleeko reissattua nyt yhtä paljon tai oliko vain syksyn heiniä, ainoa varma tieto on espanjanmatka ja kyllä mä Amsterdamissa haluisin käydä, pääsee niin kätevästi eurostar junalla Lontoosta eikä maksa pahemmin..:)

No sitten siihen asiaan, eli kokosin viime syksyn suosikkiasut yhteen ja esittelen ne tässä!















Paljon näkyi burgundya, mustaa, ruskeaa, harmaata ja tällaista perus-syksyväriä. Olen sen verran "contemporary" ihminen eli tarkoittaa senhetkistä, en paljon syksykuteita enään keväällä käytä vaan vaatekaappi kokee todellisen pikapäivityksen uuteen kauteen ja värit menee uusiks siinä samassa, kirkkaampaa ja muuta, sen takii matkalaukussa ei tällä kertaa ollut lähes yhtään mustaa vaatekappaletta.

//my fav-outfits from last autumn, i went trough the Preston-album from last year one evening, there was plenty of photos.. i am sort of a contemporary person with clothes, i live in the moment and buy seasonal stuff, for example now my closet is all new with bright and flowery clothes, before it was all about burgundy, black, grey and other autumn colors.

+Snow on the ground



[caption id="attachment_2543" align="aligncenter" width="479"] pink sweater&bracelets H&M, scarf Pieces, shirt Blanco&shorts Vero Moda[/caption]







Siinä näkyy, täällä on tullut lunta! Ei mitenkään paljon tosin mutta niin että sai pieniä lumipalloja eilen tehtyä.. nyt se tosin taas sulaa kovaa vauhtia, eli mitään talvea tänne ei kyllä varsinaisesti saada, tämä taitaa olla suurin määrä!

Monia ihmetytti, kun näytin tätä seuraavaa kuvaa suomesta heille, juu vain, onhan meillä ihan sitä lunta kyllästymiseen asti;D

/there's snow on the ground here as well now, though not for a long time i suppose, it already started melting, but we got some snow-balls made yesterday!Many where suprised when i showed this picture from Finland to them, we have so much snow so you start to get bored with it.. :)



Eilen meillä oli get-together iltama mun viime vuoden kavereiden kanssa, joista muutama lähtee nyt pois niin oli tavallaan läksiäiset samalla. Together again! (olin melkein unohtanut minkälaista on olla englannissa mutta nyt heräsin todellisuuteen, fiesta jatkuu ihan aamuyön pikkutunneille Trivialin parissa pubin jälkeen, kello 4.15 otin luovutusvoiton kyllä, ei kestänyt enää valveilla..et hiljaa hyvä tulee, ehkä treenaamalla kestää taas pidempään :D)



//Nina

Kommentit