Babyblå retroshirt




[caption id="attachment_2607" align="aligncenter" width="387"] VYÖ espana - PAITA second hand - TAKKI & JEANS H&M - EARWARMERS&Umbrella&shoes Primark - laukku Nara Chamicie[/caption]




Say after me : Blåkläder, Thats what i said..blaklader!

Tuossa siis se uusin retrovaate, mamman vanha sinivalkobabyblue-raidallinen retropaitapusero! Mun mielestä niin kevyt ja mukava, että se oli tänään kouluasuna ja eilen kaupunkikierroksella. Ja vielä kokokin on sopiva, ehkä hieman oversize tosin, mutta sehän ei haittaa, hyvä vaan ettei ole liian kireä, tuo saakin olla hieman pussimainen malli.

/my new retro-garment, mum's old babyblue-white striped blouse! Love the material, so light and comfort, wore it today to school and yesterday as well. It is a bit oversize which doesn't bother me, its ok if it doesn't totally suite.


Eilisen asusteet: molemmat joululahja, H&M silver käsikorut ja Aarikan design korvikset.

/Yesterday's accessories, both christmas presents: H&M silver bracelet's and Aarikka finnish design earrings.

As for today;



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt se alkoi taas, tänään oli ensimmäinen päivä yliopistolla! (joo, piti alunperin alkaa maanantaina, mutta tosiaan noita aikataulumuutoksia voi tulla ihan lyhyelläkin varoitusajalla, eli meillä on koulua nyt ti-to tästä edespäin.)

Tehtävää tuli poikineen, voin sanoa,ei ainakaan tule olemaan tylsä kevätlukukausi:D tuossa yllä logoquiz tältä päivältä, onneks tuli treenattua kyseistä peliä jo joululomalla niin ei ollut täysin pihalla :D

Meillä on siis tänä lukukautena yhteensä kolme fashion-modulea eli kurssia, ja tässä hieman avausta mitä tuleman pitää:

Fashion promotion, intro

uskokaa tai älkää, mun blogille on syntymässä pikkusisko voisi sanoa. Tässä modulessa meidän tulee näet blogin perustamalla brändätä itsemme,keksiä joku tarkka niche eli aihepiiri josta kirjoitamme (ensin tekemällä taustatutkimusta eri brändeistä) ja sitten perustaa omannäköinen ja ammattitaitoinen blogi businessidea-tyyliin. Tämähän sopii erittäin hyvin!Toki tulen päivittämään tätäkin blogia, no worries, tämä on puhtaasti koulutehtävä, mulla on mielessä jo juttu jota lähtisi tekemään mutta se säilyköön toistaseks salaisuutena:) Sanotaan, että ero siihen koulublogiin tulee olemaan tarkka niche, kun taas tämä on enemmän lifestylepäiväkirja:)

Trends within lifestyle brands

Yllämainitussa blogi-tehtävässä meillä on lähes kahden kuukauden päästä deadline, mutta tässä toisessa vain kolmisen viikkoa..! Eli, meidän tulee tehdä leikekirja taas, tällä kertaa trend forecasting aiheena, eli muodin ennakointi kesään 2014 tai talveen 2014/2015. Lisäksi pitää tehdä kaksi kollaasia lopputuloksesta; esitellä trendit avainsanan mukaisesti, ja värit myöskin. (kuin tikkurilan värikartta muttei tietenkään yhtä laaja-skaalaisesti;)

NOIN! Eli siinä a little something, meillähän on vielä kaksi kurssia joista sataa lisää tehtävää, eli kyllä tämä varmaan kokopäivä-työstä menee kun pääsee vauhtiin. Pienenä välikommenttina, yritän päivittää mun blogia parhaani mukaan usein, mutta jos joskus olen poissa kehistä pari päivää niin en ole häippässyt vaan yksinkertaisesti paneutunut näihin yliopiston tehtäviin..! Joten pienenä huomautuksena jo tässä vaiheessa, work load tulee olemaan koulussa uskomaton eli päivittelen silloin kun energiaa riittää:)

/the school started today, above some of our modules for the spring, the workload is coming to be huge compared to the autumn, we basically have to brand ourself through creating a own blog (proffessional and business-oriented) and also, doing a sketchbook on researching fashion trends for 2014 and doing a couple of mount-boards on these. If im not around here as often as before, it is because of the uni-work, of course i try my best to have time with my blog, but im afraid it's not going to be as often as now according to the workload.

//Have a nice week! /Nina

Kommentit