Ways to wear: Vintage style hoodie













JUMPER Rich&Royal / yläkuva hame H&M (muutaman vuoden takainen) Alakuva kello Ur&Penn, kaulustoppi Primark

Pari tyyliä lähiajoilta, kollaaseissa Asoksen tuotteita, enimmäkseen marketplace - juttuja joita olen bongaillut, se on vintage/secondhand section Asoksen nettisivuilla, jossa voit bongailla kaikkea käytettyä vintagevaatetta. Menossa mukana niin 80's ja 90's vaatevalintoja. Nykyjäänhän muoti on vintagea lähinnä - otetaan vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä high street muodissakin, ja moni haluaakin metsästää aitoa retrojuttua. Eli kaikki 90's hoodiet teksteillä varustettuna, joita itse joskus pienenä käytti ja jotka oli äidin päällä kuvissa, ovat tällä hetkellä tosi muodikkaita. Muoti ei oikeastaan enään kehity eteenpäin - kaikessa suunnittelussa nähdään retroa jota sitten muokkaillaan hieman nykyajan tyyliin sopivaksi. Itse lukeudun niihin, jotka tykkää ihan aidosta retrosta- vaatteet oli vain niin upeita 80 luvulla. Ja mukavat mummuneuleet, ei ole niiden voittanutta! Varsinkin näin jouluaikaan, kun tulee vietettyä paljon aikaa kotona ja haluaa jotain mukavaa.

//A few styles from lately, also in the collages Asos marketplace finds, a perfect place to find vintage pieces of clothing, there's a lot of clothes both from 80's and 90's, which are very stylish at the moment. I wish i found all the clothes mum wore in the 90's - they are now the ones you find everywhere in fashion. In general i like to wear cosy granny-jumpers, those are the best during christmas holidays when you just want to wear something as cosy as possible while chilling at home.

[caption id="attachment_1891" align="aligncenter" width="542"] mummuneule, elokuu tänä vuonna[/caption]

Muuten: viikonloppu meni koti-elämään palautuessa, ja lumeen totutellessa, sitä vain tulee lisää, eli loppua ei näy. Ihan kivaahan se on lunta nähdä, ja aika oitis pääsikin joulufiilikseen täällä (helpommin kuin enkuissa). Rauhallista ja mukavaa ja ennen kaikkea rentouttavaa on ollut. Vähän ihme kylläkin, että jouluaatto häämöttää jo viikon päässä! Jotenkin ajankulu mennyt hieman ohi, koulutyöt piti loppuvaiheessa sen verran kiireisenä. Mutta nyt just relax and soon it's christmas.

/The weekend has been a comeback to the life at home, watching the snow which just keeps coming, but i don't mind, it's fun to see snow again, you get in the christmasfeeling when it's white everywhere. It's weird though, that the christmas eve is only one week away! It was so busy in England the past couple of weeks, so you didn't actually notice the time running. Well, now it's just to relax and wait for christmas.









Parasta on kumminkin rauhallisuus. Se ettei jokapuolella vilise ihmisiä, se on ehkä suurin näkyvä ero. Ja trafiikki. Paljon rauhallisempaa. Porvoo is peaceful! (ja kiva nähdä leffoja suuresta telkkarista läppärin ruudun sijaan)

/The best here back home: the peaceful atmosphere. The fact, that there is not people and traffic everywhere, is the biggest difference. Porvoo is peaceful! (nice also to watch movies from a big television instead of a tiny laptop screen) 8)

/Nina

Kommentit