Different and impressive























































[caption id="attachment_1474" align="aligncenter" width="730"] ALL PICTURES : DIFFERENT PHOTOGRAPHERS&DESIGNERS FEATURED IN REVS MAGAZINE[/caption]

Kaikki hieman erikoinen ja taiteellinen kolahtaa muhun kyllä heti. Fashion is another story!

Upea suomalainen REVS magazine tarjoaa tätä kaikkea erilaista visuaallisuutta lähes ähkyyn asti. Aivan mahtavia kuvia. En tiennytkään, että suomesta löytyy näin inspiroiva lehtijulkaisu-täytyy heti sinne saapuessa metsästää käsiin!

Parasta on joskus se että antaa vain kuvien puhua puolestaan, siitä tässä lehdessä onkin kyse. Suuria visuaalisia ja inspiraation lähteinä toimivia kuvia- tästä sitä lähdetään kehittämään. Suurimmassa osassa muotilehtiä nähtävissä kuvissa on valmis paketti ns. ready to wear. Tässä voi antaa oman mielikuvituksen laulaa, joka on kaikista parasta. Kuvat ovat vaikuttavia,joskus jopa brutaaleja-pääset niin sanotusti ihon alle valokuvauksen hetkeen ja nämä sitä paitsi ovat tosi aitoja. Tämä lehti muistuttaa meitä siitä, ettei muoti aina tarkoita sitä mitä nähdään high street lehtien sivuilla - muoti on jotain muuta. Muoti on jokapuolella. Se on tunnetta ja taidetta. Muoti on myös intohimoa. Se ei ole vain kiinni siinä pinnallisessa kuluttamisessa. Muoti on tapa ilmaista itseään ja näyttää persoonallisuutensa. Voit olla kuka vain muodin laajassa vanavedessä. Muoti on vapautta eikä sitä että ollaan kiinni jossain muotissa. Kaikilla on oikeus siihen vapauteen. Poimi ideoita itsellesi. Ajatellaan esimerkiksi muotisuunnittelijoita-he kehittävät jotakin ja se on automaattisesti muodikasta. Miksemme voisi me kaikki? nykyajan muoti on vapaampaa kuin koskaan, toisin kuin se oli ennen maailmassa. (Nina goes filosofi, osa ties kuinka mones)

Capture the moment-meininki toimii muutenkin usein kuvissa ja niistä saa ne parhaimmat otokset talteen. Niinkuin Coco sen sanoi aikanaan:

Lehdessä näkyy niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin taiteen luojia.

[caption id="attachment_1493" align="aligncenter" width="499"] The Cover of a issue of REVS[/caption]

/pictures above are something i call perfect inspiration. Not like every other fashion magazine- finnish Revs magazine is all about the ground of inspiration in the form of creative photography. Not straight fashion - the pictures are impressive and sometimes brutal, too. It's close to real life-you get sort of under the skin of the feeling in the picture. This mag also reminds us that fashion is not only the thing you see at high street magazine sides. Fashion is freedom to make it look like you. Fashion is about being yourself.

Kommentit