Weekend festarit

Viikonlopun kohutuista Weekend festivaleista on hengissä selvitty ehjin nahoin ( vaikkakin perjantaina teki tiukkaa taksijonossa seisoessa, 24.00 aina 02.30 saakka.. aika ennätysmäinen jonotusaika cäbille..) mutta, kaikennäköistä täytyy kai elämässään kokea..! Taksien alkaessa saapumaan bensa-asemalle jossa odoteltiin, ihmiset vihelteli ja taputti, eli onnellisia oltiin tästä ilmiöstä:))

Eli perjantaina ei tosiaan mennyt järjestelyt aivan putkeen (moni on varmaan jo uutisista lukenut) syynä festareiden väärä/paha sijainti sekä huonosti busseja/takseja. 20 000 henkilön poistuminen niemestä yhdelle pienelle maantielle samanaikaisesti ei ole paras soppa..

Tästä johtuen,liikenne seisoi paikallaan yli kaksi tuntia, ja Vihdintie ei vetänyt lainkaan, jäimme festarialueelta 2km päässä sijaitsevalle Shellille odottelee pelastusta eli taksia ehkä arviolta 500 muunkin henkilön tavoin. Kävelemällä 20 km matka olisi toki taipunut, mutta tee se niin onnittelen! Pyörähän olisi tosin ollut varsin oiva menopeli, ei vain käynyt oikein mielessä tsygäillä...:)

Noh, mutta hotellille lopulta selvittiin väsyneenä ja seuraava päivä (la) olikin sitten jo yhtä juhlaa edelliseen verrattuna, paikalle saapui vähemmän väkeä ja liikenteessä ei ollut havaittavissa ruuhkaa, tulimme tosin autolla sillä kallis taksikyyti hotellilta alueelle ja takas sekä jonotus yöllä ei jostain syystä enää toistamiseen olisi maistunut..:)

Eli kaaralla saavuttiin ja päästiin kuin päästiinkin noin vartissa hotellille takasin mikä oli juhlallista! Lisäksi auto-parkistamme alueellekin oli suhteellinen, ehkä 2,5 km kävelymatka joka taipui sutjakkaan.

Parasta, top - lista viikonlopulta:
- auto
- mukava hotelli ja hyvä ruoka
- hauskuus kun kaikki rullasi lauantaina niin hyvin
ARTISTIT:
- Hurts
- Sebastian Ingrosso
- David Guetta 

Tässä kuvakooste tapahtumasta ja vkonlopusta, ja videonkin sain ladattua! (lauantailta tarkimmin)


 Sevilla dining



 Sokos Hotel Tapiola Garden






 Donkeyboy - city boy













 <3
















Hurts - Stay
 Sebastian Ingrosso/ Swedish house mafia


Ensi viikolla olisi Lady Gagan konsertin vuoro!
Hauskaa alkuviikkoa!
//Nina

Kommentit