Spectacular Gaga







 "Want your bad romance"





Yhdistetty piano - prätkä pärähti lavalle

Luovuuden,inspiraation ja muodin spektaakkeli -
sitä oli Lady Gagan eilinen Helsingin konsertti the Born This Way Ball.

Ei kyllä jää epäselväksi, kuka on tällä hetkellä maailman paras popartisti,Queen of pop,
Tämän paremmaksi on nimittäin kellään artistilla vaikea laittaa!

Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten yhdessä ihmisessä ja lavashowssa voi olla noin paljon energiaa- Lady Gaga on todellakin nainen oikeassa paikassa, hän haluaa esiintyä 110% ja vielä vähän enemmän siihen päälle.
Ja kun tähän lisää loistavan tanssijaporukan ja bändin - niin on todellinen paketti kasassa. Gaga juttelikin yleisölle paljon biisiensä välissä ja kertoi haluavansa luoda esiintymisellään inspiraatiota muodista ja luovuudesta.

Kävimme myös konsertissa vuonna 2010, kun Gaga viimeksi esiintyi täällä.
Silloin hänestä oli juuri pari vuotta aiemmin tullut ilmiö, ja tyyliä kopioitiin ympäri maailmaa.Tällä kertaa show oli vähän kuin tarina - lavalle oli rakennettu iso linna ja kattoon oli kiinnitetty timantin muotoinen iso esine, jossa oli Gagan kloonattu naama sisällä ja kaiken lisäksi se myös puhui ja lauloi!

Tätä showta oli todellinen ilo seurata ja ei todellakaan tuntunut kuin olisi kaksi tuntia ollut konsertissa- aika meni niin nopeasti kun jokainen esitys oli niin mielenkiintoinen ja erilainen. Tämä oli ehdottomasti hienoin konsertti jonka olen nähnyt! Tekemisen meininki lavalla on niin paikallaan kuin olla ja voi.

Tällä kertaa kuultiin sekoitettuna biisejä Gagan edelliseltä levyltä ( m.m Paparazzi, Pokerface, Alejandro, Bad Romance ja love game) sekä uudempaa tuotantoa (muun muassa You and I, Egde of Glory, Judas, Princess die sekä Marry the night)


 You And I - on Piano
(suosittelen videon toistamista matalalla volyymilla, ettei se rätise)

 Edge of Glory (( notice the hot dancer guy, vaikka kuvien laatu is not the best))

Kun Lady Gaga esitti viimeisen biisinsä " Marry the night", she grabbed some of her fans on stage!
Gaga kertoi samalla siitä, miten hänestä tuli kuuluisa - ekoilla keikoilla katsomossa oli kymmenen ihmistä, nyt hänen edessään seisoi lähes 13.000.

//Nina

Ps. Rapuzel of Swedeniltä saat nyt ale-koodilla "happy" ilmaiset toimituskulut 2.9 saakka.
Mainoslinkki vasemmassa reunassa!

Kommentit