Make your hair

Siistit, simppelit ja edustuskelpoiset hiukset saa väännettyä hetkessä oikeilla tuotteilla.

Yleensä käyn suihkussa jo edellisenä iltana, niin hiukset saa asettua rauhassa yön yli ja senkin takia hyvä, sillä laitan yleensä iltaisin niihin lempparituotetta,Loreálin Mythic oil - öljyä, jotta niistä tulisi helposti kammattavat ja sileät. Se on parempi siis, jos öljy saa käsitellä hiuksia yön yli, ettei heti perään lähde käsittelemään niitä muilla tuotteilla.

Eilen laitoin ystäväni synttärijuhlille hiukset ihan perus suoriksi ripauksella "wet-effectiä" lämpösuojasuihkeen ja lakan avulla.

Siinä kaksi tuotetta ja suoristusrauta, muuta en sitten tarvinnutkaan. Tuo Got 2 be Glue on huippu hiuslakka! Jos haluaa todellista kiinnikettä ja pitoa, kannattaa ilman muuta ostaa tuubi jossa lukee "freeze", jotta saa varman tuen. Olen testannut aikaisemmin jos jonkinmoista volume -ja muita variantteja, jossa kiinnityspito 5, mutta eipä mene kauaa, niin on tukka taas silmillä.

Tämä Got2 be oli siis pelastus! Lisäksi ennen pikaista suoristamista suihkutin hieman Aussien take that heat - sprayta. Lopputuloksena suht luonnolliset, mutta kumminkin koko illan kuosissa pysyvät hiukset. Ps. tämän käsittelyn päätteeksi paras shampoo pestä jäämät on ehdottomasti aiemmin esittelemäni syväpuhdistava!
Eilisen asu/lauantaipäivä, sekä muutama fiilisfoto

Paita Mango / Housut Zara / Neuletakki Bershka / Lasit H&M / Sandaalit Magique/Mariehamn / Laukku muistaakseni robbarista (jep, sieltä löytää joskus trendikkäitäkin juttuja!:))

Yllä : A drink for the weekend's sunshine! (ja nyt repesikin taivas juuri hetki sitten se siitä...)
Alla: Syksyn tuoreat omenat, kausi nyt alkanut, nautitaan

Huomenna on luvassa harvinaisen hauska maanantai, suuntana Helsinki jossa odottaa Mrs. Gaga!
/ Nina

Kommentit

  1. Hei sulla on ilmeisesti aika montaki kelloa? :) ois kiva jos tekisit postauksen kelloista.. oisko paha? ps. toi guessin kello on niiin ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä tosiaan totta, niitä kelloja on kyllä päässyt kertymään muutama!:) Eli ei paha idea lainkaan, pistän korvan taakse tulevia postauksia varten! Olisi toki hyvä esitelläkin ne kaikki kerralla:)) Kiitos, toi Guessin klassinen musta onkin mun lemppari ja sitä tulee paljon käytettyä, sopii asuun kuin asuun:)) T.Nina

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!