H&M rantautui Porvooseen

Torstaina Porvoossa kävi kova avajaishulina länsirannan puolella, kun tänne "tois puol jokkee" avattiin kokonainen uusi shoppingkatu Taidetehtaalle! Kaikki liikkeet löivät ovet auki samanaikaisesti.

Tämä oli mukava piristysruiske kaupungin muoti - ja lifestyletarjontaan; onhan sitä H&M'ää odotettu tänne jo tovin jos toisenkin! H&M lisäksi kauppakujalle aukesi näin aluksi liikkeet Cubus, Seppälä, Dressmann, Sisustusliike Tiger sekä Emotion kauneuden erikoisliike, ja lisää on luvassa myöhemmin syksyllä.

Kauppa-kujalla kävi kova kuhina aamusta iltaan ja oli hauska huomata miten Porvoossa ihmiset shoppailivat kuin viimeistä päivää! Ihan kuin mini - ostoskeskusrundilla olisi käynyt, se vaatii vain muutaman brändiliikkeen ja paketti on valmis. Kauppakujan Coffee Houseen voi vaikka kierroksen päätteeksi istahtaa lattelle!

Katsastin aluksi tarkimmin H&M liikkeen ja tässä pieni kuvareportaasi myymälästä jossa oli laajalti esillä jo syksyn trendejä! Eli samalla syksyn trendireportaasia.




















Yläkerta:

Tämän kesän trendeissä jatkaa viime syksyn tapaan sinapinkeltainen niin housuissa, mekoissa kuin neuleissakin. Kauden uutuudeksi voisi luonnehtia sähkönsinisen, joka on erityisen trendikäs. Ruohonvihreä on myös tämän kauden juttu, sitä näkyi jo keväällä ja jatkuu syksyyn. Neljäs suuri trendiväri on räikeän lohenpunainen ja perus paloautonpunainen. Ja kuten viimekin syksynä, viininpunainen jatkaa suosiotaan. Eli kontrasteja ja kirkkaita värejä on havaittavissa syksyn muotimaailmassa, harmaissa ja mustissa ei tarvitse liikkua, no worries!! Värejä saa lisäksi vapaasti yhdistellä housuin ja neulein.






PS. In case ellet ole värien suurin ystävä, niin ei hätää, myöskin musta jatkaa suosiotaan kuten aina, tänä kautena tosin kiiltävänä ja nahkan muodoissa. Erityisen trendikäs on esim. hame jossa half and half systeemi, eli etuosa nahkaa ja takaosa kangasta.

Asua voi myös halutessaan piristää jollakin kauden trendikuoseista, jotka ovat seepra, pilkku tai leopardi. Villimmän kannattaa valita vaikka musta paita ja seeprakuosiset housut! Muodissa villitellään nyt myös tänä syksynä, joten fashion on kaikkea muuta kuin tylsää:))










Kaksi kauden yhdistelyvinkkiä: Paksu neule ja alle paitapusero sekä yksivärinen neule ja kirjailtu hame. Lämmin ja trendikäs ja kaiken lisäksi cosy asu! (kannattaa tosin pistää vielä paksut neuleleggings niin ei varmasti palele)



 Myöskin pitsi jatkaa vahvasti suosiotaan syksyyn! Mustaa, beigeä ja valkoista pitsikuosia näkyy mekoissa.

Pieni syksy 2012 trendi - yhteenveto
Värit: Sinapinkeltainen, sähkönsininen, ruohonvihreä, lohenpunainen, mansikanpunainen, viininpunainen, musta, lila
Kuosit: leopard, seepra, pilkku ja erilaiset black and white - kuosit
Materiaalit: nahka, latex, yllättäen neule, puuvilla, pitsi.

Käytiin samana avajaispäivänä testaa myös Coffee house jossa join jää-frappekahvin vanilla makusiirapilla.

Emotion - liikkeestä mukaan tarttui ostetun tuotteen lisäksi runsas määrä tuoksutestereitä, kuten Jimmy Choo'ta sekä Givenchyä.

Taidetehtaalla kannattaa tehdä kierros ellet ole vielä käynyt!!
Viikonloppua kaikille! //Nina

Kommentit