Brun utan sol - med ST. Tropez

.. tai ehkä vähän med sol också, onhan se kesä saapunut takaisin hellimään meitä (ainakin hetkellisesti on saannut nappaa aurinkoa!) Monilla tosin on koulut ja työt alkanut juuri sopivasti tämän mini - hellejakson kieppeillä.

Mutta kaiken kaikkiaan, näin kylmän ja non - aurinkoisen kesän jälkeen, itseruskettava taitaa olla monilla se ajankohtainen hanke, jotta saa ylläpidettyä edes hieman hankittua rusketusta. Eilen kävin hakemassa paketin joka sisälsi uuden, vähän aikaa sitten loppuneen luottotuotteeni, joka on kulkenut mukanani nyt lähes vuoden päivät:

Ei ole monia tuotteita joihin voin sanoa rakastuneeni, mutta tähän olen!! Tuote, joka todella täyttää lupauksensa ja antaa säännöllisesti käytettynä pitkäkestoisen feikki - rusketuksen parhaimmillaan, ja vielä sen näköisen että olisit oikeasti maannut tuntitolkulla auringossa.  Tämän lisäksi ihana Aloe Veran tuoksu kruunaa tuotteen.

ST. tropez - itseruskettavia ei löydy kovinkaan monesta liikkeestä, tai en ole ainakaan tähän päivään mennessä löytänyt, eli etsintäkuulutan nyt, olisiko esim. Kicks - myymälöissä? Jos joku tietää tai on nähnyt, kertokaa ihmeessä, niin ei aina tarvitsisi maksaa postituskuluja kun tilaa! Nytkin tuubi oli yli 5e kalliimpi, hinta ilman toimituskuluja Sinunapteekki.fi sivustolla on noin 35€/120 ml.

Voide ei ole siis halvimmasta päästä, mutta mielummin pistän tuon summan harvemmin tuotteeseen joka toimii, kuin juoksen turhautuneena kaupasta toiseen pettyen kerta toisensa jälkeen jonkin random tuotteen toimivuuteen!:>

Ja tämä totisesti toimii - test for yourself! Seuraavaksi pitää testata ST tropezia spray - varianttina, sillä tässä creme - versiossa on vain yksi ainut miinus joka on levitys, vaikka se leviää aina tasaisesti, kätöset tahtovat sottaantua pahemman kerran - voidehan on tummaa kuin suklaa, ja kädet pitää pestä extreme carefully joka käytön jälkeen välttääkseen katastrofeja. Tuote on myös hyvin pitkäkestoinen juuri sävyn takia - sitä ei hurjan paljon kerralla voi laittaa, joten sen takia tämä 120ml tuubikin riittää pitkiksi ajoiksi.

Hanki ST. Tropez bruna - vuoden ympäri!
//Nina

Kommentit