Jukka Rintala Viivasta Unelmaksi

Suomalainen huippupukusuunnittelija Jukka Rintala pitää paraikaa näyttelyä täällä Porvoossa uudella Taidetehtalla; kyseessä 60 v. juhlanäyttely ja upeimmat luomukset suunnittelijan uran varrelta on näkyvillä ateljeessa. Kävin eilen pyrähtää T'tehtaalla jossa oli käynnissä myös Marjo Sjöroosin mallitoimisto Fashion Teamin mallicasting, jossa etsittiin kaiken pituisia malleja mainoksiin ja lehtiin. Eli paljon muotiin liittyvää tapahtuu nyt täällä porvoonkin suunnalla!

Jukka Rintalan ateljee oli kuin olisi tähtitaivaassa kävellyt, sen verran näyttävää oli pukuloiste. Esillä oleviin pukuihin on pukeutuneet aikanaan julkkisnimet kuten Leena Harkimo, Saimi Hoyer, Suvi Tiilikainen ja Leena Sarvi. Pukuja on käytetty muun muassa Linnan Juhlissa. Kannattaa käydä tutustumassa!



Upeaa ja vaikuttavaa muotitaidetta vuosien varrelta! 
Jukka Rintalan Viivasta Unelmaksi - ateljee 60.v juhlanäyttely
Porvoon Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo.

+Some new summer products in

Kesän jo ollessa ovella täytyy tietenkin päivittää tuotevalikoimaa sen mukaiseksi, muutossa tulee heitettyä tosi paljon kaikkea vanhaa ja turhaa pois mitä on vaan tullut hamstrattua kaapin perukoille! Ainahan sitä ajattelee,että "ei, mähän oon maksanut joskus tästä, kyllä mä sitä vielä käytän" mutta toisin käy, ei niitä purnukoita kumminkaan käytä, sillä omistaa aina vain muutaman luottotuotteen kerrallaan mitä menee.






1. Vas. Goldwell Dualsenses - Sun Reflects geeli, jota levitetään pyyhekuiviin hiuksiin joko ennen tai jälkeen auringonoton. Lisää kiiltoa ja hallittavuutta, suojaa ja kosteuttaa. Noin 12 e, kampaamot/Sokos&Emotion.

2. Cutrin Pureism- Deep Cleansing shampoo. 
Tätä tulee varmasti Ahvenanmaalla käyettyä , jotta saa raudan jäämät huuhdeltua hiuksista pois. Syväpuhdistava shampoo tekee kaiken: puhdistaa hellävaraisesti ja poistaa muotoilutuotteiden ja hiuslakan jäämät syvältä hiusjuuresta. Tämä on siis täydellinen tuote runsaiden tököttien ystäville, noin 12 e.

3. Garnier Ambre Solaire Golden Protect - aurinkoöljy.
Antaa suojaa iholle ja plussaa todella kivasta kesätuoksusta. Öljyt ovat mielestäni voiteita kivempia. 11,50€.

Kommentit