Searching for the perfect pair of jeans!

Monet ovat varmasti ainakin kerran elämässään tuskailleet farkkuostoksilla. Kyllä, niiden täydellisten löytäminen on tuskan ja työn takana: mutta what a great feeling, kun vihdoinkin löydät etsimäsi!

Vartalomalleja on niin monia, mutta onneksi myös farkkumalleja. Monet eivät varmaankaan tilaa farkkuja netistä, jollei ole jo ostanut niitä niin usein että tietää tismalleen oman mallinsa, silloin sovittamatta ostaminen voi olla vaihtoehto. Itse tunnustaudun ensinnäkin erittäin huonoksi farkkujen käyttäjäksi - en tiedä miksi, mutta käytän niitä tosi harvoin. Jollain tavalla aamulla vaatteita valittaessa käsi vaan ajautuu sinne leggings/sukkahousu/shortsi/hameostastolle - varmaan mukavuuden ja joustavuuden tavoittelemisessa pukeutumiseen; ei suinkaan sen takia, että inhoisin farkkuja.

Rupesin miettimään, kuinka monet oikeastaan puhuvat aina "niistä täydellisistä" luottofarkuista, joihin voi aina  pukeutumishädän iskiessä sonnustautua- eli sellaiset omat bestikset, jotka eivät petä koskaan. En omista sellaisia! Välillä tuntuu, että kaikki farkut vain olisivat jäänneet sinne kaapin perukoille roikkumaan. Ja niitä on yhteensä varmaan 6 paria, joista yhdet ovat sellaiset, mihin tartun aina silloin kun i feel like wearing jeans, sillä ne ovat mukavan tuntuiset ja vaaleat, eli sopivat useimpien asujeni kanssa yksiin. Lisäksi käytän joitan farkkuleggingsejä jossa on kuminauhavyötärö, nekin joustavat ja ovat hyviä vaihtoehtoja.

Tulipa sitä tekstiä sieltä, enkä vieläkään ole päässyt kunnolla esittelemään unelma-farkku-metsästysehdokkaita: eli kokosin tähän muutamia laadukkaita slim fit/skinny farkkuesimerkkejä, joihin voisin hyvinkin jossain vaiheessa sijoittaa, sillä totuus on se, että laatuun täytyy tässä asiassa turvautua, en oikein luota ns. halpis farkkujen laatuun ja uudelleenkäytettävyyteen, mikä saattaakin olla kaiken alku ja ydin sille, etten vain kertakaikkiaan käytä omistamiani farkkuja! :> Monista on myös mennyt muoto, tai ne eivät tunnu oikeastaan omilta.

1. Guessillä on kyllä tosi tyylikkäitä farkkuja, jotka laatunsa takia varmasti pitävät muotonsa ja mukautuvat omille muodoille.GUESS'iä löydät Fashionstoren sivuilla ja valikoiduissa liikkeissä, esimerkiksi Guess Jeans Storesta Kampissa.




2. Calvin Cleiniltä löytyi tällaiset kivat farkut, jotka myös näyttivät hyviltä mallilla;

3. Laatumerkki Liu Jo on tunnettu naisellisen muotoisista ja vartaloa muokkailevista farkuista- ne olisivat varmasti täyden kympin valinta slim fit- farkkujen metsästyksessä;
4. G-star Raw on tunnettu maailmanlaajuisesti laajasta denim valikoimastaan. En kyllä näin äkkiseltään löytänyt heidän mallistostaan naisille kovin paljon slim fit mallia; heillä on enemmän löysään boyfriend -trendimalliin kallistuvaa, sekä miehille paljon upeaa laatua. Nämä punaiset naisille sen sijaan ovat aika nice!

Onko sinulla lempparifarkkuja tai etsitkö yhä oikeaa? Etsiminen on aikansa arvoista, sillä kyllä ne oikeat sieltä löytyy. Itse aloin ihan extempore miettimään, etten ole koskaan oikeastaan panostanut farrkuostoksiin, ta joskus olen Onlyltä ostanut sellaisen 80 euron farkkuja, mutta niiden kulta-aika on ollut ohitse kauan sitten, ja nykyjään on tullut kallistuttua lähinnä farkkuleggingsien puoleen. Voisin myös kuvitella ostavani joskus farkut Ginatricotista, sillä sieltä viime kesänä hankkimani farkkushortsit eivät ole pettänyt kertaakaan ja kuuluvat vakiovaatteisiin!

Kuvat ovat sivustoilta Fashionstore, Zoovillage, G-Star Raw ja Guess.com 

+ Ihania Guess - uutuuskenkiä stailattavaksi farkkujen kaveriksi; Check them out!


Kuvat: Fashionstore

Kommentit